Fanatik Show

“Astra – Viitorul va fi un meci interesant, avem o revanşă de luat!”. Află situaţia lui Măţel

Narcis Răducan este mulţumit de modul în care a decurs tragerea la sorţi pentru sferturile Cupei Ligii Adeplast. "Va fi un meci interesant cu Viitorul, avem să ne luăm şi o revanşă. Este bine...
11.11.2014 | 16:34
Astra  Viitorul va fi un meci interesant avem o revansa de luat Afla situatia lui Matel

Narcis Răducan este mulţumit de modul în care a decurs tragerea la sorţi pentru sferturile Cupei Ligii Adeplast. “Va fi un meci interesant cu Viitorul, avem să ne luăm şi o revanşă. Este bine că jucăm acasă, mai ales după programul pe care l-a avut echipa în această toamnă. Va fi meci greu, dar sperăm să batem de data aceasta. Sînt doar trei paşi pînă a pune mîna pe trofeu, plus că urmează să încasăm şi nişte bani, importanţi pentru bugetul clubului. Am început să ne cunoaştem mai bine, eu cu domnul Protasov. Acum este etapa de reacomodare a lui cu fotbalul românesc, acum totul decurge în direcţia pozitivă. În acest sezon, competiţia aceasta este un efort în plus şi suferim. Această pauză competiţională vine foarte bine pentru noi. “, a declarat Narcis Răducan la FANATIK SHOW pe Look TV.

“Vedem dacă în privinţa lui Măţel se mai poate rezolva ceva să continue la Astra, dacă nu vedem, nu ştiu mai multe acum. El se antrenează cu antrenor profesionist, separat, are condiţii, tot, conform regulamentului. Vrem să ne batem la titlu şi în următorii ani, dar şi acum, chiar dacă trecem printr-o perioadă mai grea. Steaua este favorită, evident, dar şi noi sîntem şi vrem să ne menţinem drept una dintre cele mai puternice echipe din fotbalul românesc. Putem spune şi noi că nu vrem să lăsăm jucători la naţională şi pentru meciul cu Danemarca, dar nu se pune problema. E normal să se conteze şi atunci pe ei, asta e situaţia. La Steaua se întîmplă altceva şi nu vreau să comentez eu”, a mai spus Răducan.