Fotbal intern

Astra renunţă la stelistul cu clauză de reziliere de 50 de milioane

Robert Vâlceanu are şanse mici să continue din vară la Astra Giurgiu. Fotbalistul nu mai intră în planurile lui Edi Iordănescu pentru prima echipă.
10.03.2018 | 22:53
Astra renunţă la stelistul cu clauză de reziliere de 50 de milioane

În vara anului 2017 Gigi Becali a decis să renunţe definitiv la Robert Vâlceanu, cel care avea la FCSB şi o clauză de reziliere de contract de 50 de milioane de euro. Astfel că serviciile mijlocaşului de 20 de ani şi le-a asigurat Astra Giurgiu, după ce fostul internaţional Under 19 a semnat un angajament cu fosta campioană a României până în vara anului 2020.

Micuţul mijlocaş a pornit cu mare încredere la noua sa echipă, dar la mai puţin de un an de la parafarea contractului şefii Astrei se gândesc cum să scape de Robert Vâlceanu. Din cauza faptului că nu l-a convins pe Edi Iordănescu de calităţile sale, fotbalistul a fost trimis să joace în ultimul timp la echipa a doua a giurgiuvenilor. 

“E cel mai bine pentru el să plece să joace în altă parte!”

Contactat de către FANATIK.RO, Dani Coman, preşedintele Astrei Giurgiu a vorbit despre situaţia lui Robert Vâlceanu, 20 de ani. “Din păcate Vâlceanu nu a confirmat mai deloc. Joacă mai mult pentru echipa a doua a Astrei, iar de la vară trebuie neapărat să găsim o soluţie pentru el. Consider că poate e mai bine ca Robert să meargă şi să joace în altă parte.

Fie că este vorba de un împrumut sau de o reziliere pe cale amiabilă trebuie să găsim o soluţie care să fie ok pentru toată lumea. Ne vom aşeza la masă şi vom discuta în perioada următoare. Noi l-am transferat la Astra pe Robert Vâlceanu cu inima deschisă, dar din păcate el nu s-a impus”, a încheiat preşedintele formaţiei Astra Giurgiu, Dani Coman.

1 meci a jucat Vâlceanu pentru Astra în acest campionat

90 de mii de euro este cota lui Vâlceanu pe transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri