Fotbal intern

Exclusiv. Astra vrea să scape de Le Tallec. Condiţia atacantului

Un jucător cu nume din lotul formaţiei Astra Giurgiu este pe lista neagră a oficialilor fostei campioane a României.
Autor: Iuliana Spirache | 19.12.2017 | 00:10
Exclusiv. Astra vrea să scape de Le Tallec. Condiţia atacantului

Anthony Le Tallec a fost văzut drept înlocuitorul lui Denis Alibec, dar francezul care a evoluat pentru echipe precum Liverpool, Le Havre, Saint Etienne şi Sunderland nu a reuşit să impresioneze în tricoul fostei campioane a României, iar oficialii vor să scape de el în pauza competiţională din iarnă. 

Deşi contractul lui Anthony Le Tallec se termină pe 30 iunie 2019, FANATIK.RO a aflat că oficialii echipei Astra Giurgiu nu îşi mai doresc să se bazeze pe serviciile sale şi îi vor propune rezilierea contractului. Francezul în vârstă de 33 de ani are cel mai mare salariu din lotul echipei pregătite de Edward Iordănescu, 9.000 de euro plus bonusuri de performanţă, iar în următorul an îi va creşte la 10.000 de euro. Acesta este un motiv în plus pentru care giurgiuvenii vor să scape de Le Tallec. Nici evoluţiile acestuia nu i-au impresionat. Atacantul a evoluat în 23 de meciuri, a înscris 2 goluri şi 3 pase decisive, puţin pentru aşteptările celor de la Astra Giurgiu.

Cum ar accepta Le Tallec rezilierea contractului cu Astra

De partea cealaltă, surse din anturajul lui Anthony Le Tallec susţin pentru FANATIK.RO că francezul va accepta rezilierea contractului scadent în vara anului 2019 în cazul în va primi o ofertă bună. Mai mult, nici atacantul nu este foarte fericit în Liga 1 Betano, acesta fiind nemulumit de faptul că nu primeşte foarte multe baloane de la coechipierii săi pentru a reuşi să-şi pună în evidenţă calităţile care l-au ajutat să prindă contracte la echipe mari din Europa. Un alt motiv pentru care francezul nu se simte în apele lui în România este faptul că familia acestuia stă în Franţa şi nu a reuşit să se acomodeze în totalitate.

Anthony Le Tallec a ajuns la Astra Giurgiu pe 3 iulie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2019, cu opţiunea de perlungire pe încă un sezon. Pe parcursul carierei, atacantul în vârstă de 33 de ani a jucat pentru echipe precum Le Havre, Liverpool, Saint Etienne, Sunderland, FC Sochaux, Le Mans, Auxerre, Valenciennes şi Atromitos.

600.000 de euro este cota lui Anthony Le Tallec, conform transfermarkt

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE