Fotbal intern

Un astral AMENINŢĂ: “Vrem MAXIMUM cu Steaua! Nu sînt perfecţi”

Steaua şi Astra se vor întîlni astă-seară, de la ora 20.30, pe "Naţional Arena" în prima parte a "dublei" care ar putea fi decisivă pentru soarta titlului. Giurgiuvenii au şase puncte în...
18.12.2013 | 11:29
Un astral AMENINTA Vrem MAXIMUM cu Steaua Nu sint perfecti

Steaua şi Astra se vor întîlni astă-seară, de la ora 20.30, pe “Naţional Arena” în prima parte a “dublei” care ar putea fi decisivă pentru soarta titlului. Giurgiuvenii au şase puncte în plus, “roş-albaştrii” au două meciuri în minus.

FANATIK a luat pulsul în cadrul echipei lui Daniel Isăilă înaintea partidei cu Steaua, iar concluzia este una singură: liderul campionatulului doreşte să-şi menţină prima poziţie şi după “dubla” de foc cu steliştii. Marian Cristescu, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Astrei în acest tur de campionat, anunţă că formaţia giurgiuveană nu va juca la egal, dar un eventual eşec împotriva campioanei nu înseamnă neapărat şi pierderea titlului.

Vin meciurile cu Steaua, considerate a fi cele mai importante. Care sînt aşteptările voastre?

Ca de obicei, ne dorim să obţinem toate punctele puse în joc la fiecare meci şi dacă sîntem obişnuiţi să tratăm fiecare meci cu seriozitate maximă, o vom face şi acum. Ca să avem şanse la titlu, trebuie să ne dorim în fiecare partidă, indiferent de adversar, toate punctele.

Maximum înseamnă şase puncte din această “dublă”. Este posibil?

Da, de ce să nu fie? Însă cel mai important este ca după aceste două meciuri să rămînem invincibili!

Se poate afla campioana la finalul celor 180 de minute?

Nu cred că se decide viitoarea deţinătoare a titlului în aceste două meciuri. Pentru noi sînt doar două etape împotriva campioanei României şi atît! Momentan, noi sîntem lideri, vrem să ne păstrăm poziţia, dar încă sîntem la jumătatea campionatului. În acest an cred că titlul se va decide în ultima etapă!

“Steaua nu e perfectă, dar nici în regres!”

Toţi spun că adversarii voştri se află în regres faţă de anul trecut…

Nu e deloc aşa!  Într-adevăr, nu-i mai au pe Rusescu şi pe Chiricheş, dar Steaua este o echipă foarte bună, cu jucători de calitate şi cu experienţă în meciurile europene.

Poate profita Astra de carenţele evidente ale Stelei din ultimele etape?

Trebuie! Sper să profităm de aceste puncte slabe pe care e normal să le aibă, doar nu sînt perfecţi!

Ce poate face diferenţa în favoarea voastră?

Avem mai multe atuuri! Dar cel mai important atu este dorinţa de a cîştiga titlul de campioană pentru că sîntem într-un  moment favorabil şi trebuie sa profităm de el. Trebuie să iasă la suprafaţă dorinţa tuturor de a cîştiga primul titlu din cariera noastră de fotbalişti, nimeni din actualul lot al nostru nu are acest lucru în palmares!

Ce jucător poate face diferenţa? Poate chiar tu…

Nu văd nici un jucător! Nici de la ei, nici de la noi pentru că sîntem două echipe în care grupul şi unitatea creată între jucători fac diferenţa. În privinţa mea, întotdeauna am pus echipa înaintea intereselor mele personale pe plan sportiv! Trebuie să cîştigăm, este mai puţin important cine marchează. Vreau sa fac o partidă bună, iar dacă voi şi marca cu atît mai bine!

3. FOTBAL: CONCORDIA CHIAJNA - ASTRA GIURGIU 3-1, LIGA 1 (05.10.2013)

 

Tags: