Life

Astrograma lui Liam. Fiul lui Reghecampf și al Corinei Caciuc, născut în zodia Taur: „Puțin probabil să calce pe urmele tatălui”

Laurențiu Reghecampf a devenit astăzi, 19 mai 2022, tată pentru a treia oară. Remus Ionescu a dezvăluit astrograma micuțului Liam și a spus cum va arăta viitorul băiețelului.
19.05.2022 | 11:50
Astrograma lui Liam Fiul lui Reghecampf si al Corinei Caciuc nascut in zodia Taur Putin probabil sa calce pe urmele tatalui
Remus Ionescu a realizat astrograma fiului lui Laurențiu Reghecampf. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a devenit pe 19 mai, pentru a treia oară, tată de băiețel. Remus Ionescu a dezvăluit astrograma micuțului Liam și a mărturisit cum îl va schimba acest copil pe celebrul antrenor.

Astrograma fiului lui Laurențiu Reghecampf, dezvăluită de Remus Ionescu

Laurențiu Reghecampf a făcut marele anunț. Caciuc l-a adus pe lume pe micuțul Liam. Băiețelul s-a născut în zodia Taur, fiind semn de pământ. Astrologul Antena Stars, Remus Ionescu, a dezvăluit cum arată astrograma mezinului antrenorului Craiovei.

ADVERTISEMENT

Astfel, ziua în care băiețelul a venit pe lume are importanță deosebită, pentru că data nașterii este aceea care îi va influența întreg parcursul vieții.

„Astrologic vorbind, este o conjunctură favorabilă copilului. Vorbeam mai devreme despre sănătate, că s-a născut sănătos, asta înseamnă că va fi sănătos pe parcursul vieții. Desigur, cu mici deranjamente de care nu scapă nimeni niciodată”, a spus astrologul Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

„Puțin probabil să calce pe urmele tatălui său”

De asemenea, harta astrologică a fiului lui Larențiu Reghecampf arată faptul că micuțul va fi foarte hotărât. Acesta își va dori să fie cât mai independent și, după spusele lui Remus Ionescu, sunt puține șanse să calce pe urmele tatălui său.

„Tot harta ne spune că va fi destul de hotărât. Vrea să ia lucrurile pe cont propriu, să câștige, să acționeze pe cont propriu. Bineînțeles, are exemple remarcabile în familia sa. Sigur, tatăl său este un om cu lucruri notabile realizate de-a lungul vieții.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, puțin probabil să calce pe de-a întregul pe urmele tatălui său. Va exista cu siguranță o influență din partea părinților.

Îl vor testa cu destule lucruri, pe de-o parte sport, pe de altă parte artă. Într-o primă parte a vieții va fi probabil sportiv, dar pe măsură ce trece timpul și va descoperi alte lucruri, preocupări intelectuale”, a declarat Remus Ionescu.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Laurențiu Reghecampf va activa în domeniul juridic, conform astrogramei

Chiar dacă nu va deveni fotbalist, mezinul lui Laurențiu Reghecampf va fi atras de alte domenii, precum cel juridic, și are mari șanse să devină avocat. De altfel, Liam va fi înconjurat de noroc, se va înconjura de oameni de calitate și își va dori să iasă în evidență făcând doar lucruri bune.

„Se vede pe hartă un om cu talente multiple. Poate să fie în domeniul juridic, poate să fie avocat. Poate să fie scriitor. Cu siguranță, va călători destul de mult, va dori să cunoască lumea. Noroc are sigur. Are părinți cu o bună stare, dar va ști și să-și facă norocul.

Va ști să fie plăcut, să caute oameni cu care să colaboreze care îi pot fi de ajutor. Va fi tentat să facă bine, să iasă în evidență făcând bine”, a mai spus astrologul.

Cum îl va schimba pe Laurențiu Reghecampf nașterea celui de-al treilea băiat al său?

Conform astrologului Antena Stars, odată cu nașterea băiatului său și al Corinei Caciuc, Reghe va încerca să nu mai repete greșelile trecutului. Antrenorul îi va fi alături micuțului și îl va sprijini în tot ceea ce Liam va dori să facă.

„Se vede din axa celui mic că Reghe, tatăl, va fi puternic implicat în viața sa. Îl va sprijini cu tot ceea ce își dorește cel mic. Nu îi va impune ceva, ci îi va da independența să facă ce vrea cel mic. Cu siguranță, se vede o relație deosebită, specială”, a încheiat Remus Ionescu.

De menționat este faptul că Laurențiu Reghecampf este zodia Fecioară, iar Corina Caciuc, mama micuțului Liam, este Vărsător.

ADVERTISEMENT