Life

Astrologul Cristina Demetrescu a prevăzut protestele din România? Ce ar putea urma

31.03.2021 | 12:20
Astrologul Cristina Demetrescu a prevazut protestele din Romania Ce ar putea urma
Cristina Demetrescu a vorbit despre tensiuni și situații imprevizibile în 2021 în urmă cu câteva luni. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut câteva previziuni interesante despre cum va fi anul 2021 și a remarcat că undeva în jurul lunii februarie și chiar după această perioadă se anunță tot felul de tensiuni, blocaje legate de economie și chiar falimente în lanț.

Renumitul astrolog a spus la finalul anului trecut că 2021 va aduce vindecare în linii mari datorită prezenței lui Jupiter în Pești, însă anumite aspecte care au în vizor zona astrologică a Taurului poate aduce evenimente cu totul neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Demetrescu a spus că vor exista multe evenimente care ar putea da peste cap anumite paradigme sociale, dar că tot haosul, tot răul va duce spre ceva bun.

Ce a spus Cristina Demetrescu în decembrie 2020 despre 2021

„Intrăm pe altă vibrație. Faptul că Jupiter intră în Pești, fiind ultima zodie, totul se termină cu bine și cu o lecție învățată. Intrăm pe o vibrație a lucrurilor imprevizibile: multe aspecte pe Taur, bani, blocaje, falimente, fenomene naturale, avarii, explozii. 

ADVERTISEMENT

De câte ori Luna se apropie de Uranus și de Luna Neagră, eu le văd la televizor. Dar, deocamdată, sunt așa, subțire”, a mărturisit Cristina Demetrescu în luna decembrie 2020 la Teo Show.

Astrologul a mai spus că până în martie 2023 se vor menține anumite aspecte tensionate, dar că ne vom reveni treptat din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

„Chiar se vor schimba niște lucruri. Asta s-a întâmplat prin poziția astrală care a durat un an întreg. Suntem într-o inerție și într-o încordare continuă, așa este. Între 13 mai și 28 iulie, Saturn în Vărsător poate să continue cercetările privind vindecarea, vine antidotul divin. Ne ajută și Dumnezeu”, a mai spus Cristina Demetrescu.

Astrologul a făcut apel la calmul tinerilor

Cititoarea în stele a mai spus că anumite schmbări majore, chiar de mod de viață la nivel planetar, s-ar fi produs oricum chiar și dacă nu exista o pandemie, căci tot contextul astral arăta că ne vom despărți de anumite paradigme vechi, de gândiri retrograde, de trecut cu tot ce înseamnă trecutul.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai spus în emisiunea de la Kanal D că lucrurile vor evolua pozitiv, chiar dacă pot apărea situații imprevizibile.

Într-o altă emisiune, ceva mai recentă, la Prima TV, Cristina Demetrescu a spus că tinerii vor fi în centrul atenției și a făcut chiar un apel la calm mai ales pentru cei extrovertiți cu mult înainte de declanșarea revoltelor în stradă.

Astrologul a spus în emisiunea lui Cristi Brancu că planeta Marte în Gemeni va aduce foc în discuții, în schimburile de păreri.

ADVERTISEMENT