Life

Astrologul Cristina Demetrescu: “Destinul lui Putin este pe zodia morţii. Nu am mai văzut aşa ceva”

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit care este destinul președintelui Vladimir Putin, despre care spune că este aflat pe „zodia morții” și a distrugerii.
03.04.2022 | 17:04
Astrologul Cristina Demetrescu Destinul lui Putin este pe zodia mortii Nu am mai vazut asa ceva
Astrologul Cristina Demetrescu, despre destinul lui Putin. Sursa foto: Captură YouTube/ hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat astrograma lui Vladimir Putin, care este născut într-o zodie „distructivă”. Această zodie se mai numește și „zodia morții” și are o karmă distructivă.

Astrologul Cristina Demetrescu, despre destinul lui Putin

Vladimir Putin este Balanță cu ascendent în Scorpion. Aceasta din urmă este o zodie răzbunătoare și „proiectează mult în afară”.

ADVERTISEMENT

„Adică e clar că nu își dă seama că totul funcționează în Universul acesta pe baza legii atracției. Adică, nu ai cum să atragi la granițele tale forțe militare de apărare, dacă tu nu ai ceva malefic în cap.”, a precizat Cristina Demetrescu la Antena 3, în cadrul emisiunii Subiectiv.

Astrologul a mai spus că situația din aceste momente este foarte greu de înțeles, întrucât nu se știe cu cine duce acest război liderul de la Kremlin.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă e foarte greu de înțeles ce se întâmplă în momentul acesta, pentru că nu se știe cu cine duce acest război, că Ucraina e practic o țară luată ostatică de un terorist, un agresor și, practic, e un dublu război.”, a continuat aceasta.

Cristina Demetrescu a spus despre Vladimir Putin că este „un om puternic pe parte distructivă, programat să distrugă”. De aproape 23 de ani de când este la putere, toate planetele sale atârnă în partea de jos a hărții.

ADVERTISEMENT

„Dacă cineva l-ar sfătui acum, i-ar spune să renunțe, să nu se ducă să cucerească ceva (…). Pe de altă parte, este a opta zodie de la Balanță, este o zodie distructivă, care se numește și zodia morții.”, a completat aceasta.

Zodia lui Putin, „o zodie a distrugerii”

De când Saturn a coborât, președintele rus are parte de o cădere „în trepte” și nu bruscă. Destinul său este pe Taur, numită și „zodia morții”, dar și a distrugerii.

ADVERTISEMENT

„Eu am tot calculat în perioada asta și practic de când Saturn a coborât, el e pe cea mai de jos treaptă. Aceasta cădere este în trepte, nu bruscă.

Destinul lui este pe Taur, care e zodia morții, dar și o zodie a distrugerii și stă mult și bine acolo, până pe 12 iulie 2023, deci nu este un tranzit rapid.

Știți cum îl văd eu acum pe Vladimir Putin? Armata poate să se întoarcă împotriva lui prin demotivare, autosabotare, pentru că nu ai cum să scoți niște eroi din niște persoane care fură, distrug.

Aproape că eu nu am mai văzut așa ceva”, a menționat Cristina Demetrescu.

Unii astrologi, printre care și Cristina Demetrescu, estimează că războiul dintre Rusia și Ucraina se va încheia în luna mai. Totodată, efectele războiului și o posibilă criză alimentară s-ar putea resimți din iulie, mai spun astrologii.

„Războiul a început cu o minciună, se va termina la fel. Vestea bună pentru noi este că el nu are cum să depășească granițele a ceea ce se întâmplă la acest moment. Și este vestea proastă pentru el.”, a mai explicat astrologul.

În plus, o altă veste bună este aceea că acest conflict nu se îndreaptă către un război mondial. Specialiștii care i-au realizat astrograma lui Putin susțin că acesta a rezistat atât de mult la conducerea Rusiei datorită unei compatibilități astrale.

ADVERTISEMENT