Life

Astrologul Cristina Demetrescu, noi previziuni sumbre: „Oare ce s-o întâmpla pe 21 ianuarie 2021?”

24.11.2020 | 17:08
Astrologul Cristina Demetrescu noi previziuni sumbre Oare ce so intampla pe 21 ianuarie 2021
Cristina Demetrescu, noi previziuni despre perioada următoare. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu, care a prezis pandemia de coronavirus anul trecut, vine cu noi vești despre cum va fi perioada următoare și a făcut primele previziuni pentru anul 2021. Chiar dacă anul va fi unul ceva mai bun, unele lucruri ne dau fiori.

Invitată în emisiunea Mirelei Voicu de la Antena 3 weekendul trecut, Cristina Demetrescu a prezis în linii generale ce ne așteaptă în continuare în pandemie și cum va fi anul 2021.

ADVERTISEMENT

„Ce s-a întâmplat anul ăsta e mai presus de noi și mai presus de tot pe Pământ. Oamenii suferă, iar unele conjuncturi invită la spiritualizare și la nevoia de a crește vibrația. Trebuie să înțelegem ce se întâmplă cu noi. Omul nu evoluează datorită tehnologiei, ci constă în conștientizarea misiunii, prin legătura cu sinele, iar sinele se leagă apoi de Dumnezeu, prin Biserică, care este ca o școală”, a rezumat Cristina Demetrescu anul care stă să se încheie într-o lună.

Cristina Demetrescu, previziuni noi despre ce ne așteaptă în perioada următoare

Astrologul a spus încă din luna martie că în lunile septembrie-octombrie-noiembrie ne vom confrunta cu o creștere a tensiunii provocate de pandemie, iar o mare parte din previziunile sale s-au adeverit, lucru care stârnește controverse și acum.

ADVERTISEMENT

Despre ce se va întâmpla în continuare, cunoscutul astrolog a spus cu fermitate: „Din luna decembrie, planetele Jupiter și Saturn ies din matricea care a generat tot haosul. Virusul a apărut datorită lui Lilith în Pești, care e o zodie medicală. Pandemia a fost generată de conjuncția Jupiter-Pluton-Saturn și a fost implicată de cuadraturi, adică tensiuni, pe zodia Berbecului. În ianuarie 2021, unde implicăm Soarele și Luna, se deplasează tensiunea de pe Berbec pe Vărsător-Taur.

„Tensiunea între Taur și Vărsător e mult mai puternică”

Totul va fi la un moment dat istorie, dar până când Jupiter aduce vindecarea în mai și iunie 2021, oare ce s-o întâmpla la trei săptămâni după Crăciun și Revelion, pe 21 ianuarie? Așa, logic? Deci, energia de pandemie nu mai este chiar de pandemie. Tensiunea manifestată între Taur și Vărsător e mult mai puternică, vorbim de manifestații în masă”.

ADVERTISEMENT

Astrologil a spus că energiile lui 2021 vor fi în general bune. Nota generală are legătură cu banii, iar astrele ne îndeamnă să nu investim aiurea.

Demetrescu a mai spus la Antena 3„intrarea planetelor în Vărsător va aduce perspective noi, descoperiri noi și utile, o nouă ordine, ca să spunem așa. Multe lucruri care țin de viitor se așază. Energiile viitorului se așază acum. Saturn în Vărsător va ajuta foarte mult. La un moment dat, omul viitorului va fi omul bun la toate, omul orchestră, omul care se va conecta la toate abilitățile lui, care nu se va mai stresa că își pierde serviciul. Asta e ceea ce se rupe în acest 2021”.

ADVERTISEMENT