Life

Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni de groază. Efectele teribile ale eclipsei de soare. Ce ne așteaptă în următoare perioadă

21.06.2020 | 19:47
Astrologul Cristina Demetrescu previziuni de groaza Efectele teribile ale eclipsei de soare Ce ne asteapta in urmatoare perioada
Horoscop realizat de Cristina Demetrescu, astrologul care a prezis din 2019 perioada grea prin care trecem: Suntem pe o karmă de agresivitate
ADVERTISEMENT

În dimineața zilei de 21 iunie 2020, a avut loc o eclipsă parțială de soare, care a venit și cu efecte majore asupra zodiilor. Cristina Demetrescu a spus la ce să ne așteptăm în perioada următoare din punct de vedere astral.

Timp de 20 de minute, românii au putut vedea o eclipsă parțială de Soare. Cristina Demetrescu a anunțat că, până la începutul anului viitor, se vor simți efectele fenomenului astral.

ADVERTISEMENT

Politicienii par a fi cei mai afectați de eclipsa de soare din 21 iunie 2020.

Efectele teribile ale eclipsei de soare. Ce ne așteaptă în următoarele luni

O eclipsă de soare apare atunci când Luna trece între Pământ și Soare, acoperind, astfel, total sau parțial discul solar pentru un observator aflat pe Pământ.

Eclipsa de soare din 21 iunie a început la ora 8 și 10 minute dimineața în București, iar în celelalte orașele din estul țării, în Arad, de exemplu, s-a putut vedea cu câteva minute după, pe la 8 și 20 de minute.

ADVERTISEMENT

A fost un moment interesant care nu se întâlnește des, dar care va avea efecte pe termen lung asupra celor 12 semne zodiacale.

“Undeva, probabil până spre începutul anului viitor, undeva până în ianuarie, nu sunt niște planete prea prietenoase, însă motivele pentru care trec aceste influențe energetice pot fi diferite.

ADVERTISEMENT

Și pot fi schimbabile între ele, adică planurile se fac pe termen destul de scurt.

Arată ca un teren de război, fie că trebuie să fie pregătiți pentru orice intervine, fie probabil pentru că se vor mai produce anumite atacuri”, a spus Cristina Demetrescu la Antena3.

Eclipsa de soare din 21 iunie marchează atât intrarea Soarelui în zodia Rac și echinocțiul de vară, cât și Luna nouă în Rac. Toate stau sub puternica influență a lui Saturn, cea care are grijă de echilibrul personal.

ADVERTISEMENT