Life

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu veşti proaste până la finalul lui 2020: “Va fi anul restricţiilor”. Ce ne aşteaptă în 2021

13.07.2020 | 17:16
Astrologul Cristina Demetrescu vine cu vesti proaste pana la finalul lui 2020 Va fi anul restrictiilor Ce ne asteapta in 2021
ADVERTISEMENT

Chiar dacă am trecut deja de prima jumătate a anului 2020, nu trebuie să răsuflăm ușurați, pentru că ne așteaptă o nouă serie de provocări dificile, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Nu o spunem doar noi, ci și astrologul Cristina Demetrescu, care avertizează că Mercur rămâne retrograd, iar efectele sale vor mai fi resimțite o bună perioadă de timp.

În plus, dacă te numeri printre nativii din zodia Vărsător, ai mare grijă la sănătate, întrucât afecțiuni mai vechi riscă să recidiveze. Știm că vizita la medic nu se încadrează printre activitățile tale preferate, dar trebuie să faci acest efort cât încă problema poate fi rezolvată cu o oarecare ușurință.

ADVERTISEMENT

Cât despre viața sentimentală, veștile sunt din ce în ce mai bune, în special dacă nu ai reușit până acum să întâlnești sufletul pereche. Viața ți-l va scoate în cale tocmai atunci când te aștepți mai puțin, așa că nu ai de ce să îți faci griji. Lasă-te surprins și bucură-te de povestea care se scrie chiar sub ochii tăi.

Cristina Demetrescu îți spune ce provocări te așteaptă până la sfârșitul anului. Nici 2021 nu vine cu vești mai bune

Berbec

Pentru tine, 2021, se prefigurează a fi un an foarte bun în plan financiar. Așadar, începând cu luna august, vei traversa o perioadă de aproximativ doi ani și jumătate, în care trebuie să-ți demonstrezi capabilitatea de a te susține singur și de a lua decizii corecte din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Taur

Vei avea parte de un sfârșit de an excepțional, fiind posibilă chiar și o căsătorie. Poți stabili anumite parteneriate sau poți fi ajutat de anumiți oameni. De asemenea, vei reuși să scapi atât de Saturn, care te potențează în următoarea perioadă, cât și de momentul acela în care ești obligat să faci unele schimbări, ocupându-te astfel de idealurile tale, ceea ce te va relaxa foarte mult.

Gemeni

2021 va fi un an foarte bun pentru muncă și sănătate. Fiind zodie de aer, vei începe acele schimbări pe care trebuie să le proiectezi pe un termen mai lung. Atenție la investiții, cel puțin până în luna august!

ADVERTISEMENT

Rac

După cum se anunță, în anul 2021, vei iubi, vei avea copiii, deci vei fi fericit. Jupiter în Scorpion te ajută, îți împlinește dorințe foarte importante. Dacă ești căsătorit s-ar putea să ai unele probleme, există tensiuni în planul conjugal, trebuie să fii mai atent cu partenerul de viață.

Leu

Trebuie să muncești mult în acest sfârșit de an. S-ar putea să demarezi o investiție în casă, așa că în următorii ani, mai puțină distracție și mai multă muncă. Anul 2021 prefigurează aspecte foarte bune în ceea ce privește casa și căminul conjugal. Anii următori vor fi dificili, prin asumarea responsabilităților, dar vei avea foarte multe lucruri de învățat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În 2021 vei scăpa de Saturn, care te-a tensionat în ultima perioadă. Dacă ești mai în vârstă sau au mai fost căsătorit, urmează o perioadă importantă din punct de vedere afectiv. Atenție la cursurile care îți pot schimba profesia! Pe baza acestora ar putea să-ți găsești sensul vieții.

Balanță

În anul 2021 ești persoana care investește foarte mult, chiar dacă uneori nu este necesar acest lucru. Pur și simplu, vei trăi cu gândul că „muncești acum ca să te bucuri mai târziu”. Va fi un an bun din punct de vedere financiar. Sunt schimbări legate de familie și de casă.

Scorpion

Se anunță o perioadă excepțională atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Va trebui să înveți lucruri noi și să fii foarte atent ce vorbești și ce semnezi. Vei simți nevoia unui nou început, așa că nu e exclus să te muți dintr-un oraș în altul.

Săgetător

Anul 2021 vine cu o nouă veste: scapi de Saturn și Luna Neagră, iar lucrurile se mai calmează. Până atunci, însă, trebuie să mai înveți anumite lucruri din zona finanțelor pentru a deveni mai matur. Nu mai cheltui atât de mult.

Capricorn

Pentru tine se termină o perioadă grea. Intrarea lui Saturn în Capricorn este de bun augur, mai puțin până în vara anului 2021, când Luna Neagră se instalează foarte bine. Vei „muta munții din loc” și totodată vei fi protejat. Jupiter te va ajuta și prin cunoștințe să ceri ajutorul.

Vărsător

2021 se anunță a fi un an dificil. Atenție mare la sănătate! Trebuie foarte mult să te îngrijești pentru a reuși să treci cu bine peste încercările ivite. Profesional, va fi un an bun. Dacă vei munci și îți vei asuma responsabilități, nu vei simți nicio greutate.

Pești

În 2021 vei sta bine din punct de vedere al proiectelor și al călătoriilor. Poți călători, poți învăța, poți evolua spiritual. Poți deveni independent, adică te poți rupe de anumite angajamente și astfel, îți vei putea găsii vocația.
ADVERTISEMENT