Life

Astrologul Marian Golea, previziuni pentru luna aprilie 2022. Ce ne rezervă zodiacul chinezesc

Astrologul Marian Golea a făcut câteva previziuni generale pentru luna aprilie. Ce ne aduce zodiacul chinezesc în luna Dragonului? Ce evenimente pot avea loc?
28.03.2022 | 15:57
Astrologul Marian Golea previziuni pentru luna aprilie 2022 Ce ne rezerva zodiacul chinezesc
Astrologul Marian Golea, previziuni pentru luna aprilie 2022. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Marian Golea a făcut previziunile zodiacului chinezesc pentru luna aprilie 2022. În termeni generali, este o lună a haosului, o lună în care ne putem confrunta cu anumite pericole.

Previziunile astrologului Marian Golea pentru luna aprilie 2022

Luate zodiile în parte, destinele lor arată destul de interesant. Pe plan individual, există motive de bucurie și speranță pentru mulți nativi.

ADVERTISEMENT

„Începe o lună care poate însemna haos. Vine steaua multiplicării nenorocirilor. Se spune că liderii își vor schimba un pic atitudinea, dar va fi greu să găsească un numitor comun. Va fi o lună de amețeală.

Zodiacul chinezesc nu arată rău deloc. Sunt doar două sectoare un pic mai afectate. În feng-shui există niște combinații de stele, care interacționează cu stelele anului și ne dau o traiectorie”, a declarat Marian Golea la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Șobolanii au o lună proastă. Pot face lucruri urâte. Își asumă niște riscuri care le pot face rău lor în primul rând. Bivolii au o lună bună. Vin și bani. Vor avea parte de dragoste nu doar în familie. Vor fi plăcuți de toată lumea.

Tigrii au o lună formidabilă. Trebuie să nu uite niciodată că pot apărea nemulțumirile și cearta. Pot intra foarte ușor în conflicte. Iepurii intră într-o perioadă un pic mai fericită. Dragonii sunt cei mai fericiți de pe stradă. Le trec multe prin cap și vor avea parte de ajutoare de unde nu se așteaptă.

ADVERTISEMENT

Șerpii au o lună bună pe plan spiritual

Șerpii au și ei o lună extraordinară, mai ales din punct de vedere spiritual. Au acea sclipire de geniu, dar pot fi uneori prost înțeleși. Caii au și ei o lună genială. Mai scot și ei capul prin lume. Trebuie să aibă grijă la relația cu sexul opus.

Oile au un noroc ceresc. În aprilie, vor transforma toate obstacolele în ceva bun. Vor trece mai ușor peste necazuri. Maimuțele au și ele o perioadă destul de bună, fiindcă în aprilie va fi Dragonul la putere.

ADVERTISEMENT

Cocoșii o duc bine în aprilie, chiar dacă au niște stele proaste. Au carismă cu care pot obține multe. Câinii sunt avantajați dacă vor să creeze lucruri. Mistreții au o lună bună, mai ales că tot anul se bucură de ajutorul pe care îl primesc de la Tigru, prietenul lor secret.

 

ADVERTISEMENT