Life

Astrologul Minerva explică metoda prin care să ne spălăm rănile. Cum te poți vindeca, de fapt, de traumele copilăriei

Minerva, sfaturi prețioase pentru persoanele care se luptă cu traumele din copilărie. Ce metodă propune astrologul pentru vindecarea lor.
30.06.2024 | 07:30
Astrologul Minerva explica metoda prin care sa ne spalam ranile Cum te poti vindeca de fapt de traumele copilariei
Minerva, sfaturi despre vindecarea traumelor din copilărie cu ajutorul astrelor. Sursa foto: Pixabay, captură Youtube.
ADVERTISEMENT

Minerva este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din România. De-a lungul timpului, aceasta nu a venit doar cu previziuni astrale, ci și cu recomandări pentru vindecarea unora dintre cele mai apăsătoare probleme.

Ce spune Minerva despre traumele copilăriei

În ultima vreme, auzim din ce în ce mai des vorbindu-se despre traumele copilăriei. Pentru unii, acesta este un subiect tabu pe care preferă să îl ignore. Pentru alții, în schimb, este o problemă la care căută rezolvare de ani de zile.

ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului Minerva, traumele copilăriei nu sunt altceva decât niște ”răni sufletești”. Acestea traumele pot să însoțească copilul încă din momentul nașterii sau pot să apară pe măsură ce înaintează în vârstă.

Ca de obicei, pentru a rezolva o problemă, este esențial să o identificăm. Tocmai de aceea, Minerva pune accentul pe ascultarea semnelor care ar putea indica o astfel de traumă.

ADVERTISEMENT

Cei care simt că au traume din copilărie, trebuie să știe că acestea se pot vindeca și cu ajutorul astrologiei. Pentru a scăpa de traumă, Minerva recomandă îmbunătățirea relațiilor cu părinții, acolo unde este posibil.

”Primul lucru este să lucrăm la relația cu mama și tata. Există foarte multe cupluri care se despart din cauza părinților sau bunicilor. Acești părinți nu înțeleg un lucru fundamental: copiii îi facem pentru că îi vrem, că îi iubim, nu să ne dea o cană de apă la bătrânețe, nici să le găsim partener de viață.”, a spus astrologul în emisiunea ”Urzeala Zodiilor”, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Astrele pot vindeca rănile sufletești și traumele

Potrivit astrologului, multe traume create în sânul familiei ajung să urmărească individul pe tot parcursul vieții. De obicei, femeile sunt cele mai vulnerabile, în sufletul lor luând naștere anumite sentimente care ajung să le autosaboteze. Zodiile predispuse la astfel de capcane sunt Scorpionul și Leul.

”Apare sentimentul că te afli în competiție cu alte femei, te autosabotezi, ești prea rigidă și dominatoare. Am sesizat din punct de vedere astrologic două semne: Scorpionul și Leul sunt femeile care au probleme de genul, pentru că au tendința să controleze relația.”

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa de traume, este important să vă stabiliți obiective pe care să le urmați, fără abatere. Pot fi țeluri pe șase luni care să vă motiveze să evoluați sau să avansați. Acestea trebuie trecute pe un bilețel pe care îl ardeți. Cenușa lui va trebui aruncată în cele patru puncte cardinale.

”Vă sfătuiesc să notați pe o hârtie ce ați dori să faceți în următoarele șase luni. După care ardeți bilețelul și aruncați cenușa în patru puncte cardinale.”, a spus Minerva în cadrul emisiunii menționate.

Astrologul Minerva este de părere că astrologia poate servi ca element în vindecarea multor traume din copilărie. Deși pentru unii poate părea absurd, nu este exclus ca astrele să lucreze pentru estomparea rănilor.

”Soarele înseamnă vitalitate. Găsim elemente în astrologie care să confirme problemele cu care venim în această viață. Există posibilitatea să ne vindecăm durerile.”, a conchis astrologul.

ADVERTISEMENT