Fotbal intern

Haos în Liga 2! ASU Poli Timișoara, salvată de Crucea Roșie! Ce au făcut fanii bănățeni

06.10.2018 | 15:48
Haos in Liga 2 ASU Poli Timisoara salvata de Crucea Rosie Ce au facut fanii banateni

Partida din etapa a 10-a din Liga 2 dintre ASU Poli Timișoara și SSC Farul a oferit mai multe faze neașteptate pentru un meci jucat la un asemenea nivel în 2018. Astfel, echipa gazdă era să piardă meciul la masa verde dacă nu ar fi primit ajutor de la Crucea Roșie, întrucât nu avea două ambulanțe la stadion, așa cum prevede regulamentul.

Cele două formații au început duelul cu 9 minute mai târziu decât era programat, întrucât la arenă era doar o ambulanță. Cum organizatorii au intrat în panică, ei au căutat rapid o soluție, întrucât dacă mai întârziau 6 minute, pierdeau partida. Astfel, bănățenii au fost salvați de o mașină de la Crucea Roșie care putea asigura servicii medicale.

ASU Poli Timișoara a fost salvată de o mașină de la Crucea Roșie, la duelul cu Farul din Liga 2

Salvați de Crucea Roșie, fanii lui ASU Poli Timișoara au făcut prăpăd

O mie de oameni au asistat la partida de pe stadionul Dan Păltinișanu, arenă aflată într-o stare avansată de degradare. Printre ei s-au numărat și membrii galeriei alb-vișiniilor, cei care au asigurat fundalul sonor al partidei. La fel ca la meciul cu UTA din sezonul precedent, suporterii lui ASU Poli și-au dat în petec și au profitat de lipsa oamenilor de ordine când, la pauza meciului, au deschis gardul dintre sectoare și s-au dus să fure bannerele celor șase suporteri ai Farului prezenți la meci. Din fericire s-a intervenit rapid și s-a evitat o bătaie între suporteri.

Dacă în afara terenului era să piardă la masa verde, pe teren Poli a stat mult mai bine. Astfel, bănățenii au câștigat cu 1-0, după ce au beneficiat aproape 90 de minute de un om în plus. În minutul 2 Nicolae Moise a intrat cu talpa sus la portarul Murariu, în încercarea de a ajunge înaintea lui la balon, și a fost eliminat. La numai 7 minute după aceea, gazdele au deschis scorul prin Ionuț Coadă, în urma unui corner. Avea să fie și scorul final al partidei.

Astfel, Petre Grigoraș a ajuns la două înfrângeri în trei meciuri de când a preluat echipa cumpărată de Ciprian Marica.

În urma acestei partide, ASU Poli a adunat 14 puncte și rămâne pe locul 11, în timp ce SSC Farul are 9 puncte, pe locul 14 din Liga 2.