Politehnica Timişoara a rămas fără antrenor! Ce s-a întâmplat!

Filon Stan   
in Fotbal intern
14/03/2018, 15:03
Politehnica Timişoara a rămas fără antrenor! Ce s-a întâmplat!

Antrenorul Bogdan Andone, în vârstă de 43 de ani, spune că a renunţat la banca tehnică a Politehnicii, deşi jucătorii i-au cerut să rămână. Alături de Bogdan Andone, au semnat rezilierea şi colaboratorii săi din staff, antrenorul secund Gabriel Vochin, antrenorul cu portarii Mihai Şteţca, precum şi team-managerul Aurelian Băbuţan.

Andone a plecat de la ASU Politehnica Timişoara, locul 7 în Liga 2, după 23 de etape. „A fost decizia mea, am avut discuţii cu băieţii, care au încercat să mă convingă să rămân, însă în cele din urmă, pe cale amiabilă, am rămas la prima mea hotărâre. E o decizie grea, dificilă, dar care, poate, e pentru binele echipei şi pentru binele clubului pe viitor.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

ASU Politehnica Timişoara, fără antrenor! Bogdan Andone a plecat mulţumit de munca depusă

Vreau să mulţumesc tuturor, pentru şansa pe care mi-au oferit-o în vară, de a antrena un club atât de iubit precum Politehnica Timişoara. Obiectivul acesta, de clasare a echipei în primele trei locuri, mi l-am impus eu. Noi, oamenii apropiaţi echipei şi jucătorii am încercat să ne batem acolo, în faţă, dar probabil că încă nu eram pregătiţi pentru această luptă. În acelaşi timp, sunt foarte mulţumit de munca depusă aici. ASU Politehnica Timişoara a demarat deja negocierile cu posibili înlocuitori ai lui Bogdan Andone. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×