Atac armat asupra deputatului Cătălin Rădulescu! “S-au tras peste 7-8 gloanţe în maşină”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 18:27
Atac armat asupra deputatului Cătălin Rădulescu! “S-au tras peste 7-8 gloanţe în maşină”

Deputatul Cătălin Rădulescu acuză că a fost vizat de un atac armat. Deputatul a găsit automobilul personal plin de urme de gloanţe. Când s-a întors din vacanţă şi a mers la autoturismul lăsat în parcarea unui hotel din Bucureşti, a observat că în geamul din stânga spate, s-a tras cu un pistol, fiind lovit de 7 ori. Acesta crede că este vorba de gloanţe din cauciuc. A mărturisit că este ameninţat zilnic de foarte multe persoane, care nu acţionează singure, ci puse de cineva.

Aflat la o şedinţă a Comitetului Executiv PSD, la Vaslui, acesta a mai declarat că va depune plângere luni la poliţie şi va cere un ordin de protecţie pentru familia sa pentru că soţiei şi fiicei sale le este frică să mai iasă din casă.

“Este regretabil că într-un aşa zis “stat de drept” am ajuns ca în statele mafiote unde politicienilor integrii şi vocali ori li se fac dosare penale ca să fie scoşi din viaţa politică, ori în mod mafiot, clasic (aşa cum mi se întâmplă mie acum), sunt ameninţaţi telefonic sau mai grav, se trage cu pistolul în maşină pentru a fi intimidaţi.

Nu vor reuşi niciodată să mă intimideze însă ceea ce s-a întâmplat acum reprezintă o ameninţare directă către mine şi familia mea. Luni voi depune o plângere pentru atac armat şi distrugere de bunuri, şi voi cere protecţie pentru mine şi întrega familie. Aşa cum mulţi o spun, se vede clar că statul român nu mai este un stat democratic ci un stat nedemocratic, mafiot, supus controlului unui sistem securitic al procurorilor stalinişti, care folosesc metode vechi, staliniste, să ameninţe şi să îndepărteze liderii politici demni şi naţionalişti, patrioţi, care nu vor ca ţara lor să fie o colonie ci o ţară independentă.” a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×