Hotnews

ATAC ARMAT în Australia. Un bărbat a deschis focul în faţa unui sediu de poliţie

Un atac armat s-a produs, vineri, la Sydney. Scenele şocante s-au petrecut în plină stradă, în faţa unui sediu al poliţiei, unde un angajat civil a fost ucis cu focuri de armă de agresor....
02.10.2015 | 17:42
ADVERTISEMENT

Un atac armat s-a produs, vineri, la Sydney. Scenele şocante s-au petrecut în plină stradă, în faţa unui sediu al poliţiei, unde un angajat civil a fost ucis cu focuri de armă de agresor.

Potrivit unor martori, un bărbat înarmat a deschis focul în faţa unui sediu al poliţiei australiene, din Sydney. Agresorul înarmat, care purta un costum negru, a împuşcat mortal un angajat civil, expert în IT, iar apoi a avut un schimb de focuri cu poliţiştii care la-u răpus până la urmă, informează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Atacul a avut loc în faţa secţei de Poliţie din Parramatta, din Sydney. Comisarul de poliţie Abdrew Scipione a relatat că angajatul IT, al cărui nume nu a fost precizat, terminase programul de lucru şi ieşise din instituţie când atacatorul l-a ucis.

Atacul a fost şocant şi calificat de către oamenii legii ca fiind un atac “brutal” şi “o crimă odioasă”. Ei încercă să-l identifice pe agresor şi dacă acesta ar fi avut vreo legătură cu terorişti. Scipione a mai spus că, în ultimii doi ani, poliţiştii australieni au trimis o serie de avertismente prin care li se reamintea să fie vigilenţi faţă de eventuale atacuri armarte şi, în special, teroriste.

ADVERTISEMENT

Citeste mai mult pe RTV.NET

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri