ADVERTISEMENT
News

Atac armat în California! Patru morți și șase persoane rănite în Fresno

Autor: Alexandru Năstase | 18.11.2019 | 09:45
Atac armat în California! Patru morți și șase persoane rănite în Fresno
Atacul armat s-a petrecut în orașul Fresno. Sursa foto - facebook

Un nou atac armat a avut loc în California, de data aceasta în orașul Fresno! Cel puțin patru persoane au fost împușcate mortal și alte șase au fost rănite, conform primelor informații. Concret, un invidid a deschis focul în curtea unei case, acolo unde victimele urmăreau un meci de fotbal. Oamenii legii spun că în incintă se aflau în jur de 35 de persoane și multe dintre ele au făcut atacuri de panică. A fost de altfel un adevărat haos din momentul în care s-a tras primul foc.

ADVERTISEMENT

Atac armat în California!

Numeroase ambulanțe au fost trimise la fața locului. Atacatorul, descris drept un tânăr cu vârsta între 25 și 30 de ani, este căutat de oamenii legii, acesta făcându-se nevăzut la câteva clipe după întâmplare. Polițiștii vizionează acum imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și încearcă să realizeze un portret robot exact al autorului. „Ne uitam la meci. Eram toți absorbiți de ceea ce se petrecea pe teren.

Ne distram, ne amuzam, ne ciondăneam prietenește și trăiam o duminică superbă. Deodată s-au auzit focuri de armă. Am crezut inițial că este o glumă, apoi țipetele, sângele, oamenii care fugeau disperați și cădeau secerați. Dumnezeule! Au murit oameni. Oameni nevinovați care nu au făcut nimic, se uitau la un meci de fotbal”, a transmis un martor

ADVERTISEMENT

Patru morți și șase persoane rănite în Fresno

Nu este singurul atac sângeros care s-a produs în California. Astfel, în urma cu numai câteva zile, un individ înarmat a deschis focul  într-un liceu din același stat american. Doi adolescenți au fost uciși, în timp ce alte 5 persoane au fost rănite. Unul dintre supraviețuitori este în stare critică. Clădirea a fost înconjurată imediat de forțele de securitate care au încercat să limiteze pierderile de vieți omenești

Atacatorul, descris ca fiind un tânăr cu înfățișare asiatică, a fost capturat de poliţiștii din Santa Clarita, la nord de Los Angeles. Anterior, locuitorii orașului au fost sfătuiți să fie vigilenți.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!