ADVERTISEMENT
News

Atac armat în Grecia. Agresorul a împușcat două persoane și apoi s-a sinucis

Două persoane și-au pierdut viața după ce au fost împușcate în apropierea unui hotel din insula grecească Corfu.
Autor: Adrian Ilie | 06.06.2021 | 18:09
Atac armat în Grecia. Agresorul a împușcat două persoane și apoi s-a sinucis
Atac armat în insula Corfu/ Foto: Twitter

Tragedia a avut loc duminică dimineață, în stațiunea Dassia din insula Corfu, în apropierea unui hotel, informează AFP, citată de către News.ro.

ADVERTISEMENT

Ni s-au semnalat focuri de armă la ora 11.30 , în apropierea unui hotel. Din primele informaţii, două persoane au suferit răni fatale”, a declarat un poliţist.

După comiterea dublei crime, atacatorul s-a împușcat. „Cele două victime au murit şi atacatorul s-a sinucis. Am văzut cadavrele pe un teren liber”, a precizat sursa citată de AFP. Se pare că autorul crimei ar fi fost un bărbat de 60 de ani, cu domiciliul pe insulă.

Potrivit publicației grecești Enimerosi, victimele ar fi fost un cuplu de greci. Bărbatul locuia de mai multă vreme în Franța, iar femeia era o localnică. Se pare că autorul avea o dispută financiară cu aceasta din urmă.

ADVERTISEMENT

Cei doi locuiau la etajul de deasupra locuinței atacatorului. După ce au fost împușcați, ucigașul s-a închis în locuința sa și la scurtă vreme s-a sinucis. Poliția a fost alertată de către vecinii care au auzit împușcăturile.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT