News

Atac armat în Italia. Un bătrân și doi copii au fost împușcați mortal pe stradă, în apropiere de Roma

Un atac armat a avut loc în Italia. Un bătrân și doi copii au fost împușcați mortal pe stradă, în apropiere de Roma.
14.06.2021 | 14:10
Atac armat in Italia Un batran si doi copii au fost impuscati mortal pe strada in apropiere de Roma
ADVERTISEMENT

Incidentul tragic a avut loc duminică, 13 iunie, pe o stradă din localitatea Ardea de lângă Roma. Un bărbat a ieșit din casă înarmat și a început să tragă spre oamenii de pe stradă.

Trei persoane au decedat. Au fost împușcați mortal doi frați de cinci și zece ani, care se jucau într-un parc.

ADVERTISEMENT

Atac armat în Italia. Un bătrân și doi copii au fost împușcați mortal pe stradă, în apropiere de Roma

A treia victimă a fost un bătrân de 74 de ani. Acesta trecea pe sradă, pe bicicletă, când a fost împușcat mortal, în cap. Atacatorul a încercat să ucidă și un alt bărbat, dar acesta s-a aflat prea departe de el.

Potrivit presei italiene, individul care a comis atrocitatea avea 35 de ani, se numea Andrea Pignani și locuia cu mama sa la câțiva zeci de metri de locul triplului asasinat.

ADVERTISEMENT

Criminalul era cunoscut cu probleme mintale. El ar fi ieșit din casă în jurul orei 11:00 și s-ar fi plimbat pe străzi minute bune, cu un pistol în mână.

Autoritățile au fost alertate de locuitorii zonei respective, în momentul în care s-au auzit focuri de armă. Bărbatul omorâse deja trei oameni.

ADVERTISEMENT

Ulterior, agresolul s-a baricadat în casa în care locuiește. Polițiștii au negociat cu acesta ore în șir, în speranța că se va preda.

În cele din urmă, oamenii legii au descins în locuință. Aceștia au constat că individul s-a sinucis, împușcându-se cu aceeași armă cu care a comis atacul.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns un pistol pe mâna unui bărbat cu probeme psihice

Arma crimei multiple aparținuse tatălui atacatorului, care fusese paznic și o deținuse în mod legal. Bărbatul murise în urmă cu câteva luni.

Luați la întrebări cu privire la motivul pentru care nu au predat arma, rudele criminalului au explicat că nu au mai găsit-o. Totuși, oamenii sunt contraziși de vecini.

Ucigașul era cunoscut ca fiind agresiv. Acesta își amenințase vecinii în trecut cu aceeași armă cu care a comis atacul. Cu toate acestea, nimeni nu a depus plângere.

ADVERTISEMENT