Update/ VIDEO. Stare de şoc în SUA! Atentat cu 59 de morţi în Las Vegas! Peste 527 de răniţi! Mesajul lui Donald Trump

UPDATE. Un nou bilanţ al tragediei din Las Vegas. Conform ultimelor informaţii, atacatorul a ucis 59 de persoane şi a rănit alte 527. Poliţia a găsit încă 18 arme la locuinţa lui Stephen...
03.10.2017 | 10:25
Update VIDEO Stare de soc in SUA Atentat cu 59 de morti in Las Vegas Peste 527 de raniti Mesajul lui Donald Trump
ADVERTISEMENT

UPDATE. Un nou bilanţ al tragediei din Las Vegas. Conform ultimelor informaţii, atacatorul a ucis 59 de persoane şi a rănit alte 527. Poliţia a găsit încă 18 arme la locuinţa lui Stephen Paddock.

UPDATE. Ultimele date oferite de CNN: 58 de morţi, 515 răniţi!

UPDATE. Poliţia din Las Vegas a anunţat că numărul persoanelor decedate în urma atactului armat a ajuns la 50. Anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country. Printre victime se numără şi poliţişti aflaţi în timpul lor liber. Sunt peste 400 de răniţi, printre care şi un român! Donald Trump anunţă că va merge în Las Vegas miercuri, 4 octombrie. 

ADVERTISEMENT

––––––––––––

Statele Unite ale Americii se află în stare de şoc după încă un atac armat. Două persoane au murit, în timp ce alte 24 au fost rănite. Dintre răniţi, 12 se află în stare critică. Atacul a avut loc la un festival de muzică country organizat în apropierea cazinoului şi hotelului Mandalay Bay din Las Vegas, o zonă intens circulată.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

UPDATE / Poliţia din Las Vegas a anunţat că numărul persoanelor decedate în urma atacului armat a ajuns la 50. Anchetatorii au confirmat că atacatorul a tras de la un etaj superior al hotelului din apropierea locului în care avea loc festivalul de muzică country. Printre victime se numără şi poliţişti aflaţi în timpul lor liber.

ADVERTISEMENT

Statele Unite ale Americii se află în stare de şoc după încă un atac armat. Două persoane au murit, în timp ce alte 24 au fost rănite. Dintre răniţi, 12 se află în stare critică. Atacul a avut loc la un festival de muzică country organizat în apropierea cazinoului şi hotelului Mandalay Bay din Las Vegas, o zonă intens circulată.

Potrivit The New York Times, un bărbat a deschis focul duminică spre luni la hotelul cazinou Mandalay Bay. Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei locale 22:00 (08:00, ora României), în timpul festivalului Route 91 Harvest. Conform analiştilor din Statele Unite ale Americii, în timpul concertului s-au auzit mai multe arme, însă poliţia din Las Vegas nu a confirmat oficial această informaţie.

ADVERTISEMENT

Dan Bilzerian, martor la atacul armat

Poliţia a anunţat într-o postare pe Twitter că un suspect a fost anihilat şi a reînnoit apelurile către cetăţeni să evite zona cazinoului Mandalay Bay. Zborurile de pe aeroportul international McCarran din Las Vegas au fost suspendate temporar. Conform CNN, bilanţul răniţilor ar ajunge la 70 de persoane. Toţi răniţii au fost transportaţi la Centrul Universitar Medical.

Milionarul Dan Bilzerian se afla printre persoanele care participau la festivalul de muizică country. Acesta a postat imediat un clip pe Snapchat în care susţinea că o tânără a fost împuşcată în cap aproape de el. “Fata asta tocmai a fost împuşcată în cap, în faţa mea. E o nebunie ce se întâmplă. E timpul să îmi iau şi eu arma şi să mă întorc”, a fost mesajul postat de milionar.

ADVERTISEMENT


Tags: