News

Atac armat in Marea Britanie. Mai multe persoane au fost ucise

Atac armat in Marea Britanie, în urma căruia au fost ucise mai multe persoane.
13.08.2021 | 07:46
Atac armat in Marea Britanie Mai multe persoane au fost ucise
ADVERTISEMENT

Patru oameni au murit la fața locului, fiind vorba despre două femei și doi bărbați. A mai fost găsit și cadavrul unui al treilea bărbat, despre care se crede că este atacatorul.

Mai multe persoane au fost ucise într-un atac armat în Plymouth

O altă femeie care a fost rănită în acest atac și care a ajuns la spital a decedat ulterior, a transmis publicația Plymouth Herald.

ADVERTISEMENT

În total, vorbim despre șase oameni care au murit în urma acestui atac armat, unul dintre ei fiind chiar cel care se face vinovat.

Atacul cu pistol a avut loc pe Biddick Drive din orașul britanic Plymouth. Rudele celor decedați au fost deja anunțate de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, există și mai multe persoane care au fost rănite, după cum arată informațiile inițiale din acest caz. Incidentul armat a avut puțin după ora 18, adică la 21 ora locală a României.

“La fața locului sunt mai multe persoane decedate și alte persoane rănite, care primesc îngrijiri”, au precizat autoritățile din Plymouth.

ADVERTISEMENT

Ce a transmis Poliția legat de acest atac armat. Ce spun martorii

Oamenii legii au transmis că acest eveniment s-a încheiat și nu mai sunt căutați alți suspecți. De asemeenea, ei au transmis că atacul cu armă de foc nu este tratat drept unul terorist.

Totuși, polițiștii nu au dat mai multe detalii despre cine este atacatorul sau care sunt motivele din spatele deciziei sale de a împușca mai mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Un martor ocular care trăiește pe Biddick Drive a transmis că a auzit strigăte și apoi focurile de armă. Se pare că atacatorul a intrat în casa unor oameni, după ce a spart ușa cu piciorul.

Atunci, el a început să împuște oamenii care locuiau acolo și a continuat trăgând spre cei care se aflau în parc.

“Apoi au urmat focuri de armă, trei sau patru la început. Apoi, trăgătorul a deschis cu piciorul ușa unei case și a început să tragă la întâmplare.

A fugit și a continuat să tragă spre oamenii din parc, aflându-se pe alee”, a relatat femeia pe nume Sharon, care nu a dorit ca numele său complet să fie dat publicității.

ADVERTISEMENT