News

Atac armat în SUA. Doi morți și peste 20 de răniți în Florida, după ce trei indivizi au deschis focul

Un nou atac armat petrecut în SUA a lăsat în urma sa doi morți și peste 20 de răniți în statul Florida.
30.05.2021 | 16:09
Atac armat in SUA Doi morti si peste 20 de raniti in Florida dupa ce trei indivizi au deschis focul
ADVERTISEMENT

Weekend sângeros la Miami, oraș situat în statul american Florida. După ce sâmbătă un om a murit și alte 6 persoane au fost rănite, un nou atac a avut loc imediat după miezul nopții trecute.

Doi oameni au murit și cel puţin 20 au fost răniți după ce trei bărbaţi “au tras asupra mulţimii” adunate în faţa unei săli de concerte din Miami, a anunţat poliţia locală, informează NBC.

ADVERTISEMENT

Doi morți și peste 20 de răniți într-un atac cu armă în Florida. Trei indivizi au deschis focul

Șeful departamentului de poliție din Miami-Dade, Alfredo Ramirez, a declarat că 8 persoane au fost transportate la spitale atât în ​​zona Miami-Dade, cât și în Broward, în timp ce alte 12 persoane s-au deplasat personal la unitățile medicale. Se pare că cel puțin o victimă a atacului este în stare critică.

Un purtător de cuvânt al poliției din Florida a declarat că împușcăturile s-au produs în zona Hialeah. Trei persoane au ieșit dintr-un SUV alb și au început să tragă în rafală în afara sălii de banchete El Mula. Atacatorii au folosit puști de asalt și o armă de mână, afirmă autoritățile.

ADVERTISEMENT

”Vorbim de criminali cu sânge rece care au tras fără discriminare într-o mulțime nevinovată. Nu ne vom lăsa până nu vom face dreptate”, a spus comisarul Ramirez pe Twitter.


”Acesta este un act disprețuitor de violență armată, un act laș. Acest tip de violență armată trebuie să înceteze.

ADVERTISEMENT

În fiecare weekend este același lucru. Sunt atacuri organizate, cu siguranță nimic nu este întâmplător”, a mai afirmat polițistul.

Atac armat în Florida și sâmbătă. Un om a murit

În urmă cu 24 de ore, o persoană a murit și alte șase au fost grav rănite după ce au fost împușcate la Miami, în Statele Unite, a anunțat poliția americană, citată de CNN.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii din statul Florida au fost alertați de sistemului de detectare a focurilor de armă și au ajuns de urgență în cartierul Wynwood.

La fața locului, agenții au găsit mai multe persoane împușcate, a declarat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Poliție din Miami, Kiara Delva.

Șase persoane au fost transportate de urgență la Jackson Memorial Hospital, iar alta, la Spitalul Universitar din Miami. Aceasta din urmă a murit din cauza rănilor grave. Alte victime, rănite ușor, au mers singure la spital.

ADVERTISEMENT
Tags: