News

Atac armat în SUA. Două persoane au fost ucise într-un mall. Cel puțin alte patru sunt rănite

Atac armat într-un mall din SUA. Sunt cel puțin șase victime.
26.10.2021 | 10:14
Atac armat in SUA Doua persoane au fost ucise intrun mall Cel putin alte patru sunt ranite
ADVERTISEMENT

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui atac violent care a avut loc într-un mall din Idaho, Statele Unite. Altele au fost rănite în urma acestui incident tragic.

Atac armat la mall. Doi oameni au murit

Printre răniți se află și un ofițer de poliție care a acționat la fața locului. Informațiile arată că acesta a fost externat din spital, deoarece rănile nu i-au pus viața în pericol.

ADVERTISEMENT

În schimb, nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a celorlalți răniți. Mai mult, informațiile din presa locală au fost contradictorii despre numărul acestora.

Atacatorul a fost rănit în urma schimbului de focuri de la locul acestui atac armat din SUA. El a fost transportat la spital, dar este în stare critică și nu se știe ce șanse are să supraviețuiască.

ADVERTISEMENT

„A avut loc un schimb de focuri de armă care a avut loc la scurt timp după aceea, care a dus la rănirea unui ofițer, precum și la arestarea suspectului”, a spus șeful poliției din Boise, Ryan Lee.

Primarul din Boise Lauren: S-au trezit într-o situație la care nu s-ar fi așteptat

Zona mall-ului a fost securizată după acest atac, iar oamenii legii au transmis că singurul atacator a fost prins și nu mai există nicio amenințare.

ADVERTISEMENT

„În acest moment, credem că a fost implicat doar un singur trăgător și că nu există nicio amenințare sau pericol permanent pentru comunitatea în general din cauza acestui incident”, a mai spus Ryan Lee.

Primarul din localitate s-a declarat șocat de aceste evenimente și a spus că nimeni nu ar trebui să treacă printr-o asemenea situație, să își ia rămas bun de la cei dragi și apoi să fie anunțați că au decedat la muncă sau în timp ce făceau cumpărături.

ADVERTISEMENT

„O persoană nu ar trebui niciodată sau nu se așteaptă niciodată atunci când își ia rămas bun de la o persoană dragă care se îndreaptă spre muncă, care se îndreaptă la cumpărături, să primească un telefon ca azi”, a spus primarul din Boise Lauren, Lauren McLean, la o conferință de presă.

„Nenumărați oameni s-au trezit într-o situație la care nu s-ar fi așteptat și nu ar fi trebuit să se aștepte niciodată”, a mai spus aceasta.

Totodată, primarul a ținut să le mulțumească angajaților din mall care le-au oferit protecție persoanelor de acolo și au avut grijă de răniți.

ADVERTISEMENT