Atac armat în SUA. Șase polițiști au fost răniți

Alexa Serdan   
în HotNews
15/08/2019, 10:15
Atac armat în SUA. Șase polițiști au fost răniți
Șase polițiști au fost împușcați în urma unui atac armat în SUA. Sursa foto: realitatea.net

Un atac armat soldat cu moartea a șase polițiști a avut loc în statul Philadelphia, Statele Unite al Americii. Un individ a deschis focul asupra agenților care se aflau în timpul unei operațiuni. Atacatorul a fost prins cinci ore mai târziu.

Atac armat în statul Philadelphia, SUA

Un bărbat din statul Philadelphia, Statele Unite al Americii a deschis focul asupra unor agenți care se aflau în timpul unei operațiuni. Șase polițiști au fost împușcați de atacator care ulterior, s-a baricadat într-o clădire unde a luat și ostatici.

În timpul atacatului patru femei și doi plițiști au rămas blocați în clădirea în care s-a baricadat suspectul. Perimetrul a fost împânzit de 50 de mașini ale poliției, iar oamenii din zonă au fost sfătuiți să se îndepărteze. Între atacator și echipele de intervenție au avut loc mai multe schimburi de focuri.

Un nou atac armat a avut loc în SUA
Atacatorul a fost prins de echipele SWAT după cinci ore. Sursa foto: publika.md

Atacatorul a fost prins după cinci ore

Individul care a împușcat șase polițiști a rămas timp de cinci ore în clădirea unde se baricadase. Trupele SWAT au reușit să-l prindă pe individ, iar persoanele care erau în clădire împreună cu atacatorul au fost evacuate în siguramță. Deocamdată nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a deschis focuri de armă asupra polițiștilor.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, pe 4 august un atac armat a avut loc lângă un bar din orașul Dayton, din statul Ohia. În urma atactului armat au murit 10 persoane, iar alte 16 au fost rănite și trasnportate la spital. Potrivit poliției din SUA atacatorul a fost și el împușat mortal. Una dintre primele ipoteze arată că individul a deschis focul pentru că nu i s-a permis accesul în bar. Din informațiile anchetatorilor, suspectul ar fi acționat singur.

Incidentul din Ohio s-a petrecut la doar câteva ore distanță de atacul din Texas, în urma căruia nu mai puțin de 20 de persoane și-au pierdut viața.

 

 

Închide ×