News

Atac armat în Suedia! O femeie a fost împușcată mortal pe o plajă

26.08.2019 | 18:22
Atac armat in Suedia O femeie a fost impuscata mortal pe o plaja

Atac armat într-una dintre cele mai frecventate zone turistice din Suedia. O femeie a fost împușcată mortal după ce mai mulți bărbați mascați au deschis focul asupra unei familii. Cumplitul incident s-a produs luni dimineață, în jurul orei locale 10, pe plaja Ribersborg din Malmo.

Atac armat pe o plajă din Suedia

Potrivit spuselor martorilor, atacatorii purtau măști și au tras între opt și zece gloanțe către o familie cu copil. Apoi, făptașii au fugit, refugiindu-se într-o clădire de apartamente din apropiere, după cum relatează presa suedeză. Din primele informații, se pare că femeia ținea în brațe copilul în momentul în care a fost împușcată. Deși a fost transportată de urgență la spital, medicii n-au mai putut face nimic pentru ea, fiind nevoiți să declare decesul. The Local scrie că victima avea 31 de ani și născuse recent.

Bărbatul care era împreună cu femeia și copilul a scăpat doar cu răni ușoare, dar se află în stare de șoc după moarteasoției sale. Autoritățile din Suedia încearcă acum să dea de urma atacatorilor, demarând, totodată, o anchetă în acest caz.

În această filmare poate fi observat un bărbat înarmat fugind pe străzi
În această filmare poate fi observat un bărbat înarmat fugind pe străzi

Bărbatul ar fi fost ținta atacului armat

În plus, presa suedeză lansează o ipoteză șocantă în acest caz, potrivit căreia ținta atacului armat nu ar fi fost femeia, ci tatăl copilului. Bărbatul are mai multe antecedente penale atât în Suedia, cât și în Danemarca și a fost condamnat în mai multe rânduri la închisoare cu executare.

În plus, a fost dată publicității o filmare în care poate fi observat un bărbat mascat și cu armă asupra sa, în timp ce fuge pe stradă. Pentru moment nu se știe, însă, dacă aceste imagini sunt sau nu autentice și de luat în calcul.

 

 

Tags: