News

Atac armat în Sydney, Australia. O femeie a fost înjunghiată pe stradă cu un satâr, strigând “Allah Akbar!”

13.08.2019 | 12:36
Atac armat in Sydney Australia O femeie a fost injunghiata pe strada cu un satar strigand Allah Akbar

Un atac armat a avut loc astăzi în Sydney, Australia. O femeie a fost atacată pe stradă și înjunghiată de un bărbat care a strigat „Allah Akbar”, cuvinte rostite de teroriști înainte de comiterea unui atentat terorist. Poliția australiană a arestat astăzi un bărbat care a atacat cu o armă albă o femeie în centrul orașului și a urmărit mai multe persoane suspecte de complicitate cu acesta.

Atac armat în Sydney: o femeie a fost înjunghiată în cel mai important cartier al orașului australian

Potrivit agențiilor de presă din străinătate, bărbatul a folosit un satâr. Polițiștii spun că bărbatul se află acum în custodia lor și că este în stare stabilă. Atacatorul a fost filmat când se urca pe capota unei mașini amenințând cu arma șoferul și strigând în fața polițiștilor să îl împuște. Martorii au spus că bărbatul părea posedat de demoni.

Una dintre persoanele care a văzut scenele îngrozitoare, Megan Hayley, a precizat că acesta urmărea mai multe persoane cu satârul și s-a oprit la o femeie care nu a putut scăpa din mâinile dementului. „Cinci sau şase persoane s-au lansat în urmărirea sa încercând să-l oprească”, a declarat martora, potrivit știrileprotv.ro.

Nebunul îi alerga pe oameni pe trecerea de pietoni

Poliția îi îndemnase pe oameni să evite zona din jurul King and Clarence Streets, principalul cartier de afaceri din orașul australian. Conform presei locale, bărbatul a fost văzut prima oară cu satârul în mână alergând după trecători pe trecerea de pietoni, la semafor.