News

Atac armat în Washington. Atacatorul s-a sinucis înainte să fie arestat

Conducerea Poliției din Washington DC a anunțat că un bărbat suspectat că s-ar afla în spatele unui atac armat s-a sinucis onainte ca oamenii legii să îl poată captura.
23.04.2022 | 12:31
Atac armat in Washington Atacatorul sa sinucis inainte sa fie arestat
Poliția a anunțat că suspectul în cazul acestui armat s-a sinucis. Credit foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Șeful Departamentului de Poliție Metropolitană din Washington DC, Robert Contee, a anunțat că persoana suspectată că s-ar afla în spatele unui atac armat care a avut loc în capitala SUA s-a sinucis înainte de a fi arestat, notează CNN.

Un atac soldat cu patru răniți

Presa din Statele Unite a transmis că atacul armat a avut loc în Washington DC într-un cartier în care se află mai multe școli și reprezentanțe diplomatice. În urma incidentului patru persoane au fost rănite.

ADVERTISEMENT

Printre victimele acestui atac se numără un bărbat și o femeie, ambii au fost transportați la spital și se află într-o stare stabilă. De asemenea, în acest incident a fost rănită și o fetiță de 12 ani, ea suferind o rană minoră.

Autoritățile au mai vorbit și despre o a patra victimă a incidentului, o femeie de aproximativ 60 de ani care a avut o rană superficială și care a refuzat să fie transportată la spital.

ADVERTISEMENT

Samuel Nicola, unul dintre martorii care au vorbit cu jurnaliștii le-a explicat acestora că a auzit în jur de 20 de focuri de armă.

“Au fost cinci focuri și apoi s-au oprit pentru un minut, apoi încă patru, încă cinci și apoi din nou”, a spus Nicolido. “Am văzut polițiști cu scuturi peste tot și apoi ne spuneau – ne spuneau să stăm acasă. Da, a fost înfricoșător”, a declarat acesta.

ADVERTISEMENT

Suspectul nu a fost prins în viață

Oamenii legii au confirmat că persoana pe care o căutau în cazul acestui atac armat și-a luat viața cu puțin timp înainte de a fi reținută și că, în acest moment, nu au un alt suspect în acest caz.

“Suspectul despre care credem că este responsabil pentru acest lucru este acum decedat”, a anunțat Contee. El nu a oferit detalii despre identitatea acestuia, jurnaliștii de peste ocean speculând că, înainte de acest lucru, rudele acestuia vor fi informate de suicid.

ADVERTISEMENT

“Credem că suspectul și-a luat propria viață în timp ce membrii MPD intrau în apartamentul în care se afla suspectul”, a mai adăugat reprezentantul poliției.

ADVERTISEMENT