News

Atac armat într-un cartier din New York. Un băiat de 12 ani a fost împușcat mortal în cap

Un atac armat a avut loc într-un cartier din New York. Un băiat de 12 ani a fost împușcat mortal în cap. Două mașini, printre care una de culoare neagră, au fugit de la fața locului
01.04.2022 | 13:13
Atac armat intrun cartier din New York Un baiat de 12 ani a fost impuscat mortal in cap
Un băiat de doar 12 ani a fost împușcat mortal în cap. sursă foto: captură video CBS New York
ADVERTISEMENT

O tragedie a avut loc în cartierul Brooklyn din New York. Un băiat de numai 12 ani a fost împușcat mortal în cap în timp ce stătea într-o mașină parcată. A fost împușcată și o tânără de 20 de ani care se afla în interiorul autoturismului.

Un băiat de 12 ani a fost împușcat mortal în cap

Joi seară, un băiat de numai 12 ani și o tânără de 20 de ani din New York au fost împușcați. Copilul a primit un glonț direct în cap.

ADVERTISEMENT

Tragicul eveniment a avut loc în cartierul Brooklyn. Cei doi împreună cu o fetiță de opt ani mâncau în interiorul unei mașini parcate.

Părea să fie o seară liniștită până la un moment dat când au izbucnit mai multe focuri de armă, iar tânăra și băiatul au fost ciuruiți de gloanțe. Fetița a reușit să scape fără nicio zgârietură.

ADVERTISEMENT

“Încă o dată stau aici în fața dumneavoastră pentru a vă informa despre o altă împușcătură fără sens, de data aceasta o împușcătură care implică moartea unui copil de 12 ani”, a declarat, joi, adjunctul-șef și comandant al Brooklyn South, Mike Kemper, scrie New York Post.

Potrivit polițiștilor, băiatul, care stătea pe scaunul pasagerului din față, a fost lovit în piept și în cap și transportat la Spitalul Kings County, unde a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

Tânăra, care se afla pe scaunul șoferului, a fost împușcată în obrazul drept și în piciorul stâng sus. Ea a fost transportată la spitalul Kings County și nu se știe încă dacă va supraviețui sau nu.

Două mașini au fugit de la fața locului

Imediat după atacul armat, martorii au văzut două mașini care au fugit de la fața locului. Acestea au fost la un pas să provoace un accident de mașină în timp ce plecau cu viteză.

ADVERTISEMENT

“Am auzit opt ​​împușcături și aș spune că în 20 de secunde de la împușcături am văzut o mașină la colțul cu East New York Avenue…

Și aproape că au avut un accident cu cei care veneau din sens opus”, a declarat un martor de la fața locului, potrivit sursei menționate anterior.

Martorul a mai spus că cei care au fugit păreau a fi tineri.

ADVERTISEMENT
Tags: