Atac armat la Munchen. Cine este AUTORUL şi cum a acţionat. MAE, anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/07/2016, 09:40
Atac armat la Munchen. Cine este AUTORUL şi cum a acţionat. MAE, anunţ de ULTIMĂ ORĂ

Autorul atacului de la Munchen, în sudul Germaniei, care a făcut zece morţi, este un germano-iranian de 18 ani ale cărui motivaţii sunt în acest stadiu “complet necunoscute”, a afirmat, sâmbătă, şeful poliţiei locale, scrie AFP.

A fost al treilea act major de violenţă împotriva civililor în Europa de Vest, în doar opt zile. Potrivit MAE, printre victime nu se află cetăţeni români, potrivit primelor informaţii. Precedentele atacuri, din Franţa şi Germania, au fost revendicate de Statul Islamic.

Între timp, la Munchen, situaţia revine, treptat, la normal. Cancelarul Angela Merkel a convocat, pentru astăzi, Consiliul pentru Securitate Naţională.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×