Atac armat la o petrecere din SUA. 16 persoane au fost împușcate

Adrian Baciu   
în HotNews
19/09/2020, 14:03
Atac armat la o petrecere din SUA. 16 persoane au fost împușcate
Atac armat la o petrecere din SUA. 16 persoane au fost împușcate. Sursa foto: bnonews.com

Un incident extrem de grav a fost consemnat în SUA. Un atac armat care a avut loc în New York s-a soldat cu 16 persoane împușcate la o petrecere.

Din păcate, pentru două dintre victime nu s-a mai putut face nimic, decesul lor fiind anunțat de autorități.

Din informațiile preliminare oferite de poliția americană, rafalele de gloanțe au început la scurt timp după miezul nopții.

Atac armat în SUA. Un total de 16 persoane, împușcate la o petrecere din New York

Nu mai puțin de 16 oameni au fost împușcați, dintre care doi au murit ulterior, într-un atac armat care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă în orășelul Rochester, din statul New York, în nord-estul SUA, potrivit ABC News.

Poliția locală a informat că incidentul grav a avut loc la o petrecere care avea loc într-o locuință din orașul amintit, acolo unde, imediat după miezul nopții, s-au declanșat mai multe rafale de armă.

Dintre cei peste 100 de oameni participanți la eveniment, 16 au căzut victime. Două dintre persoane, un bărbat de 18 ani și o fată de 22 de ani, au murit din cauza rănilor grave suferite.

Poliția a confirmat că ar putea să existe și mai multe victime, în timp ce membrii familiei celor implicați s-au deplasat la locul atacului sau la spitale pentru a-i căuta pe cei dragi.

Conform primelor știri, raportate de presa locală, nu s-au emis încă informații despre dinamica faptelor, despre cine a împușcat și dacă atacul este legat de proteste.

Primele declarații ale poliției

Un oficial al Poliției din Rochester a anunțat că 16 persoane au fost împușcate. Două dintre victime, un bărbat și o femeie, au murit, a spus oficialul. Șeful poliției locale, Mark Simmons, a declarat că ofițerii sosiți la locul incidentului au asistat la ”scene haotice”, cu ”multiple victime”.

Părea a fi un soi de petrecere în curtea cuiva, despre care poliția nu avea cunoștință”, a spus acesta.

Detalii despre circumstanțele atacului cu armă de sâmbătă încă nu au fost date publicității. Momentan nu s-au făcut arestări și reprezentanții poliției au spus că este prea devreme pentru a spune dacă există mai multe persoane în spatele focurilor de armă.

Imediat după scenele sângeroase, familiile celor uciși și răniți în urma atacului s-au adunat în apropierea locului și la două spitale locale. ”Membrii familiei din jurul meu plâng și se consolează reciproc”, a spus jurnalistul Tyler Brown pe Twitter.

Închide ×