News

Atac armat la un liceu din Texas. Patru persoane au fost rănite. Suspectul este în custodia poliției. Update

Un atac armat a avut loc miercuri la liceul Timberview din Arlington. Patru persoane au fost rănite. Poliția a identificat suspectul și a prezentat o poză cu acesta.
07.10.2021 | 11:23
Atac armat la un liceu din Texas Patru persoane au fost ranite Suspectul este in custodia politiei Update
Atac armat la un liceu din Texas. Clădirea este în lockdown. Ar fi vorba despre mai mulți răniți Foto: Captura ecran CBS 11 News
ADVERTISEMENT
07-10-2021
08:23

Timothy George Simpkins a fost prins

Poliția din Arlington a anunțat că a capturat suspectul în cazul atacului armat de la liceul Timberview. 

„Suspectul a fost arestat fără incidente și acuzat de mai multe acuzații de atac armat. Majoritatea elevilor au fost evacuați în siguranță de la liceul Timberview. Vă mulțumim pentru ajutor tuturor”, au precizat autoritățile.

06-10-2021
16:47

Patru persoane au fost rănite în atacul armat de la liceul din Texas. Poliția a identificat suspectul

Conform unui comunicat emis de Poliția din Arlington pe Twitter, patru persoane au fost rănite în atacul armat de la liceul Timberview. Una dintre ele a refuzat tratamentul, având răni minore. Trei răniți fost transportați la spitale.

Poliția mai anunță că suspectul a fugit de la școală într-un vehicul Dodge. Acesta este înarmat și considerat a fi extrem de periculos.

A fost dată publicității și o fotografie cu suspectul atacului din Texas. ”Căutăm un suspect, autor al atacului armat de astăzi de la liceul Timberview.

Vă rugăm să sunați la 911 dacă știți unde se află Timothy George Simpkins, în vârstă de 18 ani, care ar putea conduce vehicul Dodge din 2018 cu plăcuța de înmatriculare PFY-6260”, anunță Poliția.

Se crede că o persoană înarmată se află în campusul liceului Timberview din Arlington. Presa americană vorbește despre mai multe persoane rănite.

Atac armat la un liceu din Texas. Clădirea este în lockdown. Ar fi vorba despre mai mulți răniți

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Arlington a declarat că ofițerii au răspuns la o sesizare despre un atac armat la școală, dar nu a putut confirma dacă există răniți.

ADVERTISEMENT

În prezent, școala este î lockdown, iar elevii și personalul sunt închiși în sălile de clasă/birourile lor. Niciunui vizitator nu îi este permis accesul în campus.

O persoană care pretinde că este profesor la liceu a postat pe rețelele de socializare că „s-au tras focuri chiar pe hol din sala de clasă”. Identitatea și poziția acelei persoane nu au fost confirmate, relatează CBS 11 News.

ADVERTISEMENT

Oficialii din cadrul Departamentului de Poliție din Arlington au confirmat că polițiștii ATF, Mansfield PD, Grand Prairie PD și Mansfield ISD lucrează la fața locului și fac o „căutare metodică” în campus.

Mansfield ISD a amenajat o locație de reunificare unde adulții pot ridica studenți. Părinților li se spune să meargă la Centrul de Arte Performante, situat la 1110 West Debbie Lane din Mansfield. Poliția spune că elevii vor fi în cele din urmă transportați cu autobuzul la locație după ce școala este complet securizată și ofițerii vor fi la fața locului.

ADVERTISEMENT