News

Atac armat la un sediu FedEx din Statele Unite! Cel puțin 8 victime

16.04.2021 | 11:24
Atac armat la un sediu FedEx din Statele Unite Cel putin 8 victime
ADVERTISEMENT

Atac armat la un sediu FedEx din Statele Unite! Există cel puțin 8 victime, mai mulți oameni fiind împușcați în Indianapolis. Se știe deja că atacatorul s-a sinucis ulterior. 

Mai mult de atât, forțele de ordine au transmis că în acest moment nu există o ameninţare la adresa comunităţii. Anunțul a fost făcut chiar de Genae Cook, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie.

ADVERTISEMENT

Și FedEx a transmis un comunicat prin care a precizat că a aflat de „atacul tragic“ de la unul dintre birourile sale și că vor lua măsurile necesare.

Atac armat la un sediu FedEx din Statele Unite ale Americii!

Mulţi dintre răniţi au fost transportaţi la spital, potrivit aceleiaşi surse. Concret, atacul ar fi avut loc într-un depozit al companii de transport FedEx, în apropiere de aeroportul internaţional din oraş.

ADVERTISEMENT

”Securitatea este prioritatea noastră absolută. Ne gândim la toţi cei afectaţi”, a adăugat compania FedEx în comunicatul transmis presei.

La instalaţia din Indianapolis muncesc peste 4.000 de angajaţi. În imagini video apare perimetrul securizat de poliţie la locul în care a avut loc atacul armat.

ADVERTISEMENT

De remarcat că totul se întâmplă după o serie de incidente similare, în ultimele săptămâni în Statele Unite.  Vă reamintim că în urmă cu doar trei zile poliţia din Knoxville, Tennessee, a anunţat că a reacţionat la mai multe informaţii despre un atac armat la un liceu, care a produs cel puţin câteva victime.

”Au fost raportate mai multe victime împuşcate, inclusiv un ofiţer al KPD. Investigaţia este în curs în acest moment”, a anunţat poliţia din Knoxville pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Imaginile transmise la televiziune au arătat poliţie şi echipaje de pompieri în jurul Austin-East High School, din estul oraşului Knoxville.

“Knox County Schools răspunde la un atac armat care a avut loc în această după-amiază la Austin-East Magnet High School. Strângem informaţii despre această situaţie tragică şi vom oferi informaţii suplimentare cât mai curând posibil”, a anunţat pe Twitter superintendentul Bob Thomas al Knoxville schools.

”Clădirea şcolii a fost asigurată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au fost reunişi cu familiile lor”, a spus Thomas.

Postul local de televiziune 10 News a relatat că şcoala a fost carantinată strict şi că părinţilor li s-a spus să meargă în spatele campusului pentru a-şi lua copiii.

ADVERTISEMENT
Tags: