Atac armat în Moscova, asupra unui post de poliţie. Doi poliţişti au fost ucişi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 18:04
Atac armat în Moscova, asupra unui post de poliţie. Doi poliţişti au fost ucişi

Atac armat în Moscova, soldat cu trei morţi. Atacul a avut loc asupra unui post de poliţie din capitala Rusiei. Oamenii legii au lichidat doi bărbaţi înarmaţi. O sursă din poliţie a declarat pentru Tass, agenţia de presă rusă, că atacatorii, neidentificaţi, ar putea să fie din Caucazul de Nord. Aceştia, înarmaţi cu topoare şi pistoale, au deschis focul asupra postului de control în trafic al poliţiei de pe autostrada Şcelkovskoie, situată în estul Moscovei.

Poliţiştii au ucis doi bărbaţi înarmaţi care au deschis focul asupra postului de poliţiei şi au împuşcat mortal un poliţist.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×