Hotnews

Atac cibernetic in Marea Britanie: Milioane de persoane sunt afectate

Informatiile personale confidentiale ale 2,4 milioane de clienti ai unei companii de telecomunicatii din Marea Britanie au fost accesate de hackeri, potrivit unor informatii din presa....
Autor: Ionuţ Cataramă | 09.08.2015 | 18:15
Atac cibernetic in Marea Britanie: Milioane de persoane sunt afectate

Informatiile personale confidentiale ale 2,4 milioane de clienti ai unei companii de telecomunicatii din Marea Britanie au fost accesate de hackeri, potrivit unor informatii din presa.

Atacul asupra companiei Carphone Warehouse a fost descoperit miercuri, fiind facut public de-abia sambata, transmite BBC

Mai mult, si datele cartilor de credit ale aproape 90.000 de persoane ar fi fost accesate, a mai anuntat firma de telefonie mobila, care a transmis ca, in prezent se desfasoara o ancheta privind accesarea detaliilor personale in ceea ce ar fi un atac cibernetic.

Carphone Warehouse a transmis ca informatiile includ nume, adrese, date de nastere si detalii bancare, fiind contactati cei afectati.

De asemenea, compania a mai transmis ca atacul informatic sofisticat, care a avut loc in ultimele doua saptamani, a fost oprit “de indata” ce a fost descoperit, miercuri dupa-amiaza.

Sursă: www.ziare.com

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!