Fotbal intern

Atac criminal în Liga a doua! A vrut să se ridice şi a leşinat! Jucătorul a fost luat cu Salvarea. Video

Autor: Alex Bradescu | 01.12.2018 | 16:21
Atac criminal în Liga a doua! A vrut să se ridice şi a leşinat! Jucătorul a fost luat cu Salvarea. Video

Liga a doua prilejuieşte şi momente haioase, dar şi undele de-ţi îngheaţă sângele în vene. Ultimul exemplu în acest sens s-a petrecut chiar de 1 decembrie, la partida dintre ACS Poli Timişoara şi Farul Constanţa.

Astfel, în minutul 13 al meciului, fundaşul Cosmin Zamfir de la Farul a avut o intrare de K1 asupra mijlocaşului celor de la ACS Poli, Dorin Codrea. Apărătorul constănţenilor s-a dus cu talpa sus, direct pe pieptul fotbalistului din Banat, iar acesta a căzut la pământ. (sursa foto- captură Telekomsport)

Atac criminal în Liga a doua, la ACS Poli Timişoara – Farul! Jucătorul a avut nevoie de perfuzii!

Iniţial, medicii s-au dus la el şi, când i se acordau primele îngrijiri, se părea că intrarea va rămâne una fără urmări. Mai ales că fundaşul celor de la Farul nici măcar nu fusese eliminat pentru intrarea sa absolut şocantă! Numai că, în timp ce medicii echipei erau lângă el, Codrea a rămas fără aer şi a leşinat! Au urmat gesturile disperate ale coechipierilor şi ale medicilor de a-l resuscita, iar ambulanţa şi-a făcut apariţia pe teren! 

În cele din urmă, jucătorul celor de la ACS Poli a fost luat cu Salvarea şi, din imagini, s-a putut vedea că acestuia i s-a pus chiar o branulă la mâna stângă, ceea ce înseamnă că fotbalistul a avut nevoie şi de perfuzii ca să-şi revină! ASC Poli a învins 3-0 pe Farul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!