News

Atac cu arbaleta de la balcon, în Olanda. Doi oameni au murit și un altul a fost rănit

Un individ a ieșit pe balcon cu arbaleta și a început să tragă, în Olanda. Doi oameni au murit, iar un al treilea a fost rănit
17.09.2021 | 21:02
Atac cu arbaleta de la balcon in Olanda Doi oameni au murit si un altul a fost ranit
Atac cu arbaleta de la balcon, în Olanda. Doi oameni au murit și un altul a fost rănit Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un incident tragic a avut loc în orașul olandez Almelo. Un bărbat a ieșit pe balconul unei clădiri cu o arbaletă și a început să tragă spre stradă.

Doi oameni au murit și un al treilea a fost rănit. Atacatorul a fost reținut, în cele din urmă, de oamenii legii, scrie puublicația NL Times.

ADVERTISEMENT

Atac cu arbaleta de la balcon, în Olanda. Doi oameni au murit și un altul a fost rănit

Incidentul a avut loc vineri dimineață. Oamenii legii au reușit să-l rețină pe atacator, după e au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă.

Din informațiile transmise de presă, acesta a fost rănit de polițiști. Pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini din timpul atacului.

ADVERTISEMENT

 

Oamenii au filmat un bărbat care a ieșit pe balon, în lengerie intimă, cu o arbaletă în brațe. Bărbatul țintea trecătorii.

În primă fază, polițiștii au transmis că situația este sub control. Totuși, lucrurile au escaladat rapid și au fost emise alerte pentru oameni, de a nu se apropia de zona incidentului.

ADVERTISEMENT

Populația a fost avertizată să stea la distanță

Forțele de ordine au transmis o alertă de GRIP 3, ceea ce înseamnă o amenințare generală pentru populație, care se întâmplă, de obicei, într-un singur oraș.

Un comandant este trimis la fața locului, iar operațiunea se derulează în coordonare cu un altul, aflat la depărtare de scenă. De asemenea, primarul localității este obligat să ofere sprijin prin echipe municipale.

ADVERTISEMENT

Au fost trimise la fața locului șase mașini de poliție și încă una a forțelor speciale. Tot șase ambulanțe au fost prezente la locul incidentului.

„Situația de acolo nu este sigură în acest moment. Deci, nu veniți la locație,” au transmis autoritățile

Potrivit presei olandeze, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă, iar, inițial, a fost arestat un om care nu avea legătură cu incidentul.

S-au raportat două persoane decedate, una dintre ele fiind chiar în apartamentul de unde trăgea individul. În prezent se desfășoară o anchetă.

ADVERTISEMENT