ATAC cu armă albă în centrul Londrei: Un mort şi cinci răniţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 20:12
ATAC cu armă albă în centrul Londrei: Un mort şi cinci răniţi

Atac sângeros, azi-noapte, în Piaţa Russel, din centrul Londrei. O femeie a fost ucisă, iar alte cinci persoane au fost rănite de un bărbat care le-a atacat cu un cuţit. Poliţia investighează posibilitatea unui atac terorist, dar nu exclude nici varianta ca atacatorul să sufere de probleme psihice.

Potrivit site-ului theguardian.com, care publică un raport al poliţiei metropolitane londoneze, printr-un apel la numărul de urgenţă primit la ora locală 22.33 se anunţa că un bărbat înarmat cu un cuţit a fost văzut în timp ce ataca şi rănea mai multe persoane în Piaţa Russel.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului însoţiţi de medicii de la serviciul de ambulanţă şi au găsit şase răniţi. Cu toţii au primit îngrijiri medicale, însă, din păcate, o femeie a decedat în scurt timp.

La ora 22.39 a fost arestat un bărbat. Pentru imobilizarea sa, un poliţist a fost nevoit să utilizeze o armă neletală, cu şocuri electrice.

În zonă au fost desfăşurate mai multe unităţi de poliţie, pentru a ţine situaţia sub control.

“Una din posibilităţile investigate este terorismul”, se arată într-un comunicat al poliţiei, care nu exclude, însă, ca atacatorul să sufere de tulburări mentale.

Sursă: www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×