Atac cu arme chimice în Siria. Cel puţin şapte morţi şi peste 20 de răniţi

Mirela Apostol   
in Hotnews
04/08/2016, 14:24
Atac cu arme chimice în Siria. Cel puţin şapte morţi şi peste 20 de răniţi

Rusia informează SUA despre un atac cu arme chimice al rebelilor din Siria. Ruşii îi acuză pe rebelii sirieni susţinuţi de Statele Unite.

Un grup de rebeli sirieni “moderat”, susţinut de către Washington, ar fi responsabil de atacul cu gaze toxice din Alep, care s-a soldat, marţi, cu şapte morţi şi 23 de răniţi, a informat, miercuri, Ministerul Apărării rus.

Aceeaşi sursă a mai precizat că teritoriul atacat cu gaze toxice se află sub controlul rebelilor şi că bombele toxice au fost lansate în “zone rezidenţiale” ale districtului Salah-Eddin.
Moscova a informat Washingtonul despre folosirea gazului toxic, luni, a declarat un responsabil militar rus. La rândul său, Mohamad Hazouri, director în Sănătate, a confirmat că “bombele cu gaz toxic” au provocat moartea unor persoane şi spitalizarea a 23.
Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×