Atac cu bombă într-o staţiune din Thailanda. O persoană a fost ucisă, zece rănite

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 21:20
Atac cu bombă într-o staţiune din Thailanda. O persoană a fost ucisă, zece rănite

Două bombe au explodat în staţiunea turistică Hua Hin din Golful Thailandei provocând moartea unei femei şi rănind alte 10 persoane, între care şi turişti străini, a informat pe Twitter un corespondent BBC, citând poliţia locală, scrie Reuters.

Bombele au fost ascunse în ghivece de flori şi au fost detonate cu ajutorul unor telefoane mobile, a precizat poliţia, potrivit lui Jonathan Head de la BBC.

Potrivit radioului poliţiei thailandeze, cele două explozii s-au produs cu puţin timp înainte de miezul nopţii, relatează DPA.

Presa locală a raportat că explozia a avut loc la o intersecţie unde se aflau numeroase baruri frecventate atât de turişti locali cât şi de străini. Poliţia a afirmat că cel puţin zece persoane au fost rănite, iar două se află în stare critică.

Atentate cu bombă au loc cu regularitate în cele trei provincii din sudul Thailandei, afectate de atacuri ale insurgenţilor, însă este rar ca astfel de atentate să vizeze zone frecventate de turişti.

Hua Hin, o staţiune de coastă din Golful Thailandei, este vizitată de turişti străini şi thailandezi. Este renumită ca fiind locul favorit al Regelui Bhumibol Adulyadej.

sursa: antena.ro

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×