UPDATE. Autorul atentatului terorist din Turcia are între 12 şi 14 ani. Bilanţul a crescut la 51 de morţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 20:19
UPDATE. Autorul atentatului terorist din Turcia are între 12 şi 14 ani. Bilanţul a crescut la 51 de morţi

UPDATE. Autorul exploziei avea varsta cuprinsa intre 12 si 14 ani, a declarat duminica presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, potrivit media turce, relateaza DPA.

Presedintele turc a declarat ca bilantul victimelor exploziei a crescut la 51 de morti si 69 de raniti, dintre care 17 se afla in stare critica, si autorul atacului ar fi gruparea extremista Stat Islamic, informează stirileprotv.ro.

UPDATE. Numarul celor ucisi in atac a crescut la 50 de persoane, potrivit informatiilor de la biroul guvernatorului local.

Cel puţin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost rănite, sâmbătă seara, într-o explozie produsă la o nuntă în Gaziantep, în sudul Turciei, aproape de frontiera siriană, transmit agenţiile internaţionale de presă, care citează un bilanţ în creştere difuzat de biroul guvernatorului local.

Agenţia EFE preia totodată un comunicat al preşedintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, care indică gruparea Stat Islamic (Daesh) ca “probabil” autor al atentatului.

“Vreau să subliniez încă o dată că nu există nicio diferenţă între tentativa de lovitură de stat din 15 iulie, în care am pierdut 240 de cetăţeni, comisă de FETO (reţeaua predicatorului auto-exilat Gulen, pe care guvernul o denumeşte FETO — Organizaţia Teroristă Fethullah Gulen, potrivit siglei în limba turcă — n.r.), între PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan, considerat organizaţie teroristă de către Turcia, SUA şi UE — n.r.), care numai în ultima lună a ucis 70 de membri ai forţelor de securitate (…) şi atentatul din Gaziantep, probabil comis de către Daesh”, arată comunicatul şefului statului turc.

Acesta asigură că astfel de provocări nu vor reuşi să compromită unitatea, convieţuirea şi fraternitatea din ţară.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×