Atac cu maşină-capcană în Turcia. Cel puţin 3 morţi şi 40 de răniţi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
18/08/2016, 08:58
Atac cu maşină-capcană în Turcia. Cel puţin 3 morţi şi 40 de răniţi

O maşină-capcană a explodat miercuri seară în apropierea unui post de poliţie din provincia estică Van, din apropierea graniţei cu Iranul, a anunţat agenţia de ştiri Dogan, preluată de Reuters. Potrivit primelor informaţii, sunt cel puţin 3  morţi şi 40 de răniţi, inclusiv dintre civili, informează RT.com.

Numeroase maşini de poliţie şi ambulanţe se îndreaptă spre locul deflagraţiei, a precizat Dogan. Potrivit sursei citate, în postul de poliţie vizat s-ar fi aflat şi dormitoare pentru poliţişti.

Nu se ştie cine se află în spatele atacului, dar militanţii kurzi vizează frecvent posturi de poliţie şi alte spaţii ale forţelor de securitate cu maşini-capcană, notează Agerpres. Potrivit primelor informaţii, sunt cel puţin 20 de răniţi, inclusiv civili, informează RT.com.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Contre între Dinamo şi FCSB pentru transferul lui Nistor. “Ofertă de nerefuzat!”/ “Vom lupta cu Becali!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×