Sport

Atac cu talpa la Ionuț Negoiță, după retrogradarea lui Dinamo: „Principala vină o are el. De când a preluat echipa a început declinul”

Ciprian Marica (36 de ani) l-a acuzat pe Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, pentru situația în care e află echipa. Roș-albii au retrogradat pentru prima dată în 74 de ani de istorie.
30.05.2022 | 12:05
Atac cu talpa la Ionut Negoita dupa retrogradarea lui Dinamo Principala vina o are el De cand a preluat echipa a inceput declinul
Ionut Negoita, fostul patron al lui Dinamo, arătat cu degetul pentru retrogradrea echipei. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță (48 de ani) este considerat principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo din Casa Pariurilor Liga 1. Fostul finanțator al roș-albilor este arătat cu degetul de Ciprian Marica, fost junior în Ștefan cel Mare.

Ionuț Negoiță, vinovatul de serviciu. Critici din partea lui Ciprian Marica: „A fost amatorism total acolo”

În barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, Dinamo nu a reușit remontada, după 0-2, la Cluj. În „Groapă”, Tescan l-a învins cu o execuție de senzație pe gafeurul Mihai Eșanu. Trei minute mai târziu, gazdele au egalat prin Morar, care a stabilit rezultatul final, 1-1.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dușan Uhrin avea nevoie de o victorie la două goluri diferență pentru a trimite meciul cu Universitatea Cluj în prelungiri. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Dinamo va juca în Liga 2 pentru prima dată în istorie, în timp ce „șepcile roșii” revin pe prima scenă după șapte ani.

„Sunt fără cuvinte. A fost o seară tristă, acum e o zi tristă. E o durere fantastică pentru toți cei care avem echipa în suflet. 

ADVERTISEMENT

Din păcate, ce se întâmplă acum e o consecință a lucrurilor făcute prost în ultimii ani, de către oamenii care nu au habar de fotbal. Nu credeam că voi vedea ziua asta. Îmi lipsește ceva. Toți care au fost acolo au o vină. 

E clar că principala vină o are Negoiță. De când a preluat echipa a început un declin. Pentru mine, e principalul vinovat. La sfatul consilierilor, a desființat echipa a doua. 

ADVERTISEMENT

Pentru faptul că de atunci Dinamo nu a mai promovat jucători și că a dat echipa fără să se interneze cui o dă, Negoiță a principalul vinovat. Din cauza lui a ajuns echipa pe mâna unora care nu au nicio treabă cu Dinamo. Nu avea nicio garanție că povestea asta va continua. Nu s-a asigurat. 

Pentru mine e principalul vinovat. A fost un amatorism total acolo. Mi s-a spus că se întreba de ce sunt 12 fripturi. Nu știa cum e treaba.

ADVERTISEMENT

E dureros și trist. Negoiță trebuia să vadă pe mână cui dă clubul. Trebuia să ceară o garanție. Dacă vinzi mașina și primești bani, nu iei mașina înapoi? Domnule Negoiță, nu poți lua clubul înapoi?”, a declarat Ciprian Marica, la ProArena.

  • 2013-2020 este perioada în care Ionuț Negoiță a fost principalul finanțator al lui Dinamo
  • 7 ani a petrecut Ciprian Marica în Ștefan cel Mare
ADVERTISEMENT