Sport

Atac cu talpa la Nicolae Dică! Cine îl suspectează de lipsă de valoare pe antrenorul FCSB-ului: ”Lăutărisme ieftine”

Valoarea antrenorului Nicolae Dică este pusă la îndoială de un fost patron din Liga 1. Acesta a avut un atac grosolan la adresa tehnicianului.
04.10.2022 | 14:42
Atac cu talpa la Nicolae Dica Cine il suspecteaza de lipsa de valoare pe antrenorul FCSBului Lautarisme ieftine
Valoarea antrenorului Nicolae Dică este pusă la îndoială de un fost patron din Liga 1. © FOTO:Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a fost instalat pe banca echipei FCSB la sfârșitul lunii iulie, înlocuindu-l în funcție pe Toni Petrea. A reușit să califice echipa finanțată de Gigi Becali în grupele Conference League, dar întâmpină mari probleme în SuperLiga. Un fost finanțator din fotbalul românesc nu crede în valoarea lui.

Nicolae Dică nu l-a convins pe Adrian Porumboiu

Jocul echipei FCSB este sub așteptările patronului Gigi Becali și nici alți oameni de fotbal nu văd lucruri pozitive în exprimarea roș-albaștrilor de când a fost instalat antrenor Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru și patron la FC Vaslui, Adrian Porumboiu l-a atac fără menajamente pe tehnicianul de 42 de ani despre care spune că nu știe ce înseamnă fotbalul adevărat.

”Mă uit și la Dică, cum dă din mâini pe margine, dacă avea acordeon ziceai că e lăutar. Pune mâna și lucrează la antrenamente, nu veni cu gesturi din astea, lăutărisme ieftine. 

ADVERTISEMENT

Avem o problemă la antrenori. Eu am avut mulți la Vaslui, majoritatea foști jucători mari, dar nu au treabă. Ce le lipsește? Cred că trebuie să știe absolut orice se întâmplă în fotbalul adevărat.

Mă uit la meciuri la noi, o echipă dacă nu face presing avansat, 90 de minute, în rest nu vezi mare lucru. Aceleași pase, dar niciuna perpendiculară, directă, spre poartă”, a spus Adrian Porumboiu, pentru Playsport.

ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu: ”În fotbalul de azi îți trebuie antrenor deștept”

Fostul finanțator al echipei FC Vaslui și-a continuat tirada la adresa antrenorului vicecampioanei FCSB. Porumboiu a menționat și ce lipsește în opinia lui, din jocul roș-albaștrilor.

”În fotbalul de azi, trebuie un presing excelent, să stai peste adversar sus. Dar pentru asta trebuie să ai antrenor deștept, preparator și mai și dar mai ales să știi ce vrei să joci. Ce presing face FCSB, de exemplu?”, a adăugat Porumboiu.

ADVERTISEMENT

După ce a obținut doar a doua victorie în SuperLiga, FCSB va disputa următorul meci în Conference League, în deplasare, cu Silkeborg. Partida este programată joi, 6 octombrie, de la 19:45.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,40 este cota pentru ”1X și sub 1,5 goluri” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT