Lupescu şi-a scos mănuşile! ”Într-o ţară în care toată lumea ştie fotbal şi politică, şeful FRF se pricepe doar la politică”

Filon Stan   
in Fotbal intern
24/03/2018, 20:30
Lupescu şi-a scos mănuşile! ”Într-o ţară în care toată lumea ştie fotbal şi politică, şeful FRF se pricepe doar la politică”

Ionuţ Lupescu şi-a scos mănuşile în dialogul purtat cu actualul şef al Federaţiei Române de Fotbal! Fosta glorie a fotbalului românescu l-a atacat devastator pe Răzvan Burleanu! Kaiserul poveşte cum, pe vremea când era director la UEFA, Burleanu venea mieros la el acasă ca să-i ceară sfaturi şi îl ruga să-l introducă şi pe el în lumea conducătorilor fotbalului european.

,,Mai întâi a vrut să mă elimine din cursă la masa verde, prin schimbarea statutului. Acum, pregăteşte plângeri penale şi dezafiliază cluburi sau le interzice să participe la Adunarea Generală. Mă aştept chiar să se încuie pe dinăuntru, în Casa Fotbalului. În privinţa acuzaţiilor sale, trebuie spus adevărul, iar acesta este următorul: în timp ce, cu o mână ridică sabia la anumiţi contractori ai Federaţiei, cu cealaltă le semnează prelungiri de contracte, după cum au dovedit cei învinuiţi public. Aşa a procedat şi în cazul meu. Acesta este justiţiarul de carton, aflat în fruntea Federaţiei. Este cel pe care am făcut greşeala să-l primesc în casa mea, când îmi cerea sfaturi despre cum să conducă Federaţia (pe care oricum nu le-a aplicat), acelaşi care venea la UEFA să-l ajut să stabilească relaţii personale cu Michel Platini, acelaşi care spunea mieros că fotbalul românesc are nevoie de competenţa mea. Doar pentru că sunt contracandidatul lui, acum sunt infractor”, spune Ionuţ Lupescu.

Ionuţ Lupescu îi transmite lui Răzvan Burleanu că nu ştie fotbal

Acesta adaugă că nu se simte intimidat de acţiunile lui Burleanu şi că scopul lui e să-şi vadă de întâlnirile cu oamenii din fotbal, aşa cum a făcut încă de la începutul acestei campanii, pentru şefia FRF. ”Şedinţa Comitetului Executiv este o nouă încercare a preşedintelui FRF de a mă denigra, cu scopul de a acţiona penal împotriva mea, pentru a-şi crea un culoar favorabil în competiţia electorală. Candidatul Răzvan Burleanu pur şi simplu nu poate suporta concurenţa.Îl anunţ pe acesta că nu mă las intimidat de tacticile lui staliniste, indiferent câte zileşi nopţi îşi va mai petrece prin subsolurile Federaţiei, să scormonească în arhive. Nimic din ce prezintă nu este în afara legii, iar singurul care prejudiciază atât material, cât şi moral, Federaţia şi fotbalul românesc este chiar domnia sa. Pentru actualul preşedinte al FRF, vorbesc delaţiunile, gafele, lipsa de respect faţă de valorile fotbalului românesc, jignirile, ameninţările, scandalurile şi, mai presus de toate, eşecurile. Este trist că într-o ţară în care toată lumea ştie fotbal şi politică, există un singur om care se pricepe doar la politică, iar acela este chiar preşedintele Federaţiei Române de Fotbal…”, a conchis Lupescu. 

Ştirea MOMENTULUI

Jucătorii lui Dinamo, amenințați că nu-și vor mai primi salariile! ”Ei știu doar să aibă cereri”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×