Atac devastator: “Eram pe patul de moarte, ei vorbeau de Montella”

Marian Popovici   
în Stiri sportive
06/10/2017, 20:17
Atac devastator: “Eram pe patul de moarte, ei vorbeau de Montella”

Silvio Berlusconi a cedat clubul AC Milan unor investitori chinezi în primăvara acestui an, iar după câteva luni lansează un atac devastator la adresa noii conduceri, dar şi a antrenorului Vincenzo Montella. De tirul fostului patron nu a scăpat nici achiziţia verii, Leonardo Bonucci, despre care spune că nu merită banderola.

”Nu am văzut niciodată ca o echipă să schimbe 11 jucători. Nu am înţeles campania lor de transferuri. Cu toţi aceşti bani n-ai putut să cumperi un jucător de top?”, a declarat Silvio Berlusconi, pentru Corriere della Sera. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Berlusconi: “I-au dat banderola unui simbol de la Juventus” 

Berlusconi i-a luat apoi la ţintă pe Bonucci şi pe antrenorul Vincenzo Montella: “I-au dat banderola de căpitan unui jucător care a fost simbolul lui Juventus timp de câţiva ani. Montolivo este acolo, banderola îi aparţinea. Explicaţi-mi cum se face că Suso şi Bonaventura sunt rezerve, când ei sunt doi dintre cei mai tehnici jucători din echipă?

Eu aş fi vrut ca Brocchi să rămână pe bancă, dar eu eram pe patul de spital, între viaţă şi moarte, iar ei mi-au spus de Montella”, a spus Berlusconi. Fostul patron al lui AC Milan a fost dezamăgit de faptul că după vânzarea clubului nu i s-a mai cerut părerea.

Închide ×