Fotbal intern

Atac devastator la adresa conducătorilor spanioli de la Dinamo: ”Stau să strângă bani de la DDB și să-i fure”

23.02.2021 | 11:45
Atac devastator la adresa conducatorilor spanioli de la Dinamo Stau sa stranga bani de la DDB si sai fure
ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, îi acuză pe presupușii finanțatori spanioli ai clubului că ”fură banii” pe care suporterii acționari îi donează.

Fostul golgheter al României a vorbit și despre situația complicată a ”Câinilor roșii” în actualul sezon, încă unul în care gruparea din Ștefan cel Mare va rata prezența în play-off-ul campionatului.

ADVERTISEMENT

”Entuziasmul pe burta goală nu ține foarte mult”, a spus Ionel Dănciulescu, la Prosport.

Ionel Dănciulescu: ”Să dea acțiunile suporterilor”

”Danciu gol” a răbufnit la adresa spaniolilor care dețin pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo. Fostul atacant i-a acuzat fără perdea că stau în Ștefan cel Mare pentru a ”fura banii” suporterilor acționari.

”Spaniolii au făcut haos, eu nu înțeleg de ce nu vin frumos să dea acțiunile către suporteri și cred că lucrurile ar avea o finalitate. Eu sunt convins că, alături de DDB, vor apărea mulți sponsori.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu vrea să se asocieze cu spaniolii. Ei stau aici numai ca cei din DDB, săracii, să strângă banii și cumva să fure banii. Nimeni nu se sesizează!”, a acuzat Dănciulescu, la Prosport.

”E nevoie de o reorganizare economică”

Fostul oficial a mai spus că singura soluție pentru salvarea clubului Dinamo este o reorganizare economică.

ADVERTISEMENT

”Aș vrea să se termine odată, nu știu de ce spaniolii ăștia nu dau niciun răspuns. Tăcerea nu poate fi un răspuns în cazul lui Dinamo. Suporterii probabil că asta încearcă să facă, să supraviețuiască momentului și să ajungă la o nouă reorganizare economică”, a adăugat Danciu, pentru sursa citată.

Grupul de investitori spanioli a preluat pachetul majoritar de acțiuni, de la fostul patron, Ionuț Negoiță, anul trecut în vară. De atunci, Dinamo supraviețuiește doar din donațiile suporterilor acționari și din banii intrați în conturi datorită contractelor de publicitate și din drepturile TV.

ADVERTISEMENT