Sport

Atac devastator la Cristiano Ronaldo: “Gata cu teatrul! Nu e nici măcar în primii cinci din istorie”

Cristiano Ronaldo este considerat de mulţi drept unul dintre cei mai buni fotbalişti din istorie, însă nu toţi sunt de acord cu acest lucru. Antonio Cassano a lansat un atac fără precedent la adresa portughezului.
19.10.2021 | 07:42
Atac devastator la Cristiano Ronaldo Gata cu teatrul Nu e nici macar in primii cinci din istorie
ADVERTISEMENT

Peste o lună şi zece zile va fi decernat Balonul de Aur 2021, iar discuţiile despre posibilul câştigător s-au înmulţit. Antonio Cassano s-a numărat printre foştii fotbalişti care au vorbit despre şansele fiecărui jucător nominalizat şi nu-i dă credit lui Cristiano Ronaldo.

Mai mult decât atât, Antonio Cassano, cunoscut drept un mare fan al lui Lionel Messi, a lansat un atac fără precedent la adresa lui Cristiano Ronaldo. Fostul internaţional italian a susţinut că starul lui Manchester United nu poate fi luat în calcul pentru top 5 al celor mai buni fotbalişti din istorie.

ADVERTISEMENT

Antonio Cassano, atac devastator la Cristiano Ronaldo

“Balonul de Aur pentru Cristiano Ronaldo? Da, cu siguranţă, el este cel mai bun din istorie. Gata cu teatrul. Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din istoria fotbalului?

Nu e nici măcar în primii cinci din istorie. Pentru mine, Messi, Pele, Maradona, Cruyff şi Ronaldo, ‘Il Fenomeno’, sunt la un alt nivel”, a spus Antonio Cassano.

ADVERTISEMENT

Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo, nu concepe o înfrângere a portughezului

Înaintea atacului pornit de Antonio Cassano, Jorge Mendes a vorbit, la rândul lui, despre Balonul de Aur 2021. Impresarul lui Cristiano Ronaldo nu vede un alt câştigător în afara clientului său şi-l consideră principalul favorit.

“Pe Balonul de Aur este scris un singur nume, Cristiano Ronaldo. Nu a meritat niciodată să câștige ca anul acesta. Este cel mai bun marcator din Serie A și de la EURO.

ADVERTISEMENT

Are cele mai multe goluri marcate în Champions League și este singurul care a câștigat tot ce se putea câștiga în trei țări diferite. Este cel mai bun marcator din istoria fotbalului.

Este un lucru decisiv. Ar trebui să fie în pole-position pentru Balonul de Aur pentru că el continuă să demonstreze că este cel mai bun fotbalist din istorie”, a declarat Jorge Mendes.

ADVERTISEMENT

Ronaldo îl susţine pe Karim Benzema

Ronaldo, unul dintre jucătorii luaţi în calcul de Antonio Cassano pentru un top 5 all-time, îl susţine pe Karim Benzema. Fostul internaţional brazilian a remarcat calităţile atacantului lui Real Madrid şi a susţinut că acesta joacă la un novel înalte de 10 ani.

“Fără îndoială, favoritul meu pentru Balonul de Aur este Benzema. Este cel mai bun atacant, e la un nivel înalt de 10 ani şi un campion. Voi ce credeţi?”, a scris Ronaldo pe contul personal de Facebook.

Momentan, Lionel Messi este mare favorit să câştige Balonul de Aur 2021, astfel că argentinianul ar putea să câştige premiul pentru a şaptea oară. De cealaltă parte, Cristiano Ronaldo a primit această distincţie de cinci ori.

ADVERTISEMENT