Cele mai citite

Ipoteză şoc: Bratu, demis? “îi bagă limba în ureche şi îi spune că ăsta nu e bun, şi-l curăţă şi pe Bratu imediat!”

Dupa eşecul din sferturile de finală ale Cupei României, CS Universitatea Craiova - Dinamo 1-0, un fost atacant al alb-roşilor lansează un atac dur la adresa conducerii.
06.03.2018 | 23:54
Ipoteză şoc: Bratu, demis?
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaişcovici, a lăsat orice diplomaţie la o parte după eliminarea câinilor din Cupa României şi s-a lansat într-un atac fără perdea la adresa conducerii echipei din Ştefan cel Mare.

Vaişcovici consideră că Florin Bratu nu are cum să facă minuni la Dinamo, deşi echipa a arătat destule lucruri bune în a doua repriză, personalitate, idee de joc, dar nu a reuşit să înscrie nici măcar o dată.

ADVERTISEMENT

Nu e nimic cert la Dinamo

“Cine ar fi venit pe praful ăsta? Bratu a semnat pe o perioadă de un an şi jumătate, dar dacă vine unul de îi bagă limba în ureche şi îi spune că ăsta nu e bun, îl curăţă şi pe Bratu imediat. Nu poate creşte Bratu valoarea jucătorilor peste noapte.
 
De multă vreme ne aşteptăm să se întâmple ceva bine la Dinamo, dar nu s-a întâmplat nimic până acum. Ăştia suntem, cu ăştia defilăm. Ştiam că înaintea meciului cu FCSB erau doar 5 jucători care erau semnaţi cu Dinamo pentru anul viitor, acum cred că sunt şi mai puţini. Străinii vin aici, se umflă şi pleacă. Noi ne păcălim în continuare cu jucători care n-au jucat de nu ştiu câtă vreme. Cică ei vin la Dinamo ca să ajute echipa, de unde, că ei sunt ajutaţi de Dinamo!
 
M-am plictisit de când se tot schimbă investitorii la Dinamo. Eu cred că s-ar găsi cumpărător, dar domnul Negoiţă spune că-l vinde în anumite condiţii, să nu-şi bată cineva joc de echipă. Mie tare mi-e frică să nu ajungem ca Rapid. Nu e nimic cert la Dinamo
 
Mi-a plăcut cum a jucat Dinamo în repriza a doua, dar locul 2 nu se premiază. De ce n-a arătat Dinamo aşa bine de la început? Azi m-am lămurit şi cu Craiova. Ea poate fi doar arbitru la lupta pentru titlu. La ce joacă… O echipă care joacă pe teren propriu precum Craiova a fost dominată în ultimele 20 de minute de Dinamo. Ăsta e nivelul nostru”
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri