Carousel hot news

“Marele CÎRMACI se vede etern, ca în Coreea de Nord”

Mircea Sandu a scandalizat lumea fotbalului românesc după ce a decis să-şi acorde singur rentă viageră de 5.000 de euro pentru tot restul vieţii şi, cu tupeu maxim, a spus că-i şi merită,...
15.01.2014 | 16:27
ADVERTISEMENT

Mircea Sandu a scandalizat lumea fotbalului românesc după ce a decis să-şi acorde singur rentă viageră de 5.000 de euro pentru tot restul vieţii şi, cu tupeu maxim, a spus că-i şi merită, fiindcă a muncit. Unul dintre cei mai vocali candidaţi, Răzvan Burleanu, îl atacă din nou pe actualul preşedintele al Federaţiei, Mircea Sandu. Şeful de la minifotbal consideră că jocurile alegerilor sînt deja făcute şi acuză modul în care “Naşul” urmează să fie remunerat după ce va părăsi postul de la Casa Fotbalului.

“Mi-am dat seama că pentru toate „binefacerile” a tot fost plătit. Deci întrebarea îmi tot revenea: pentru ce 5.000 de euro pe viaţă ca „preşedinte de onoare” cînd faptele l-ar trimite, de fapt la stîlpul infamiei din piaţa publică? Nu zicea că se retrage? De blat se pregăteşte şi Naşul Mircea Sandu. Am văzut cu toţii cînd domnul Gheorghe Popescu i-a prezentat ca făcînd parte din echipa sa pe locotenenţii domnului Sandu, toxicul Adalbert Kassai şi Dumitru Mihalache, toţi trei aparţinînd acelei categorii maligne a oamenilor din fotbal care au folosit acest sport doar pentru a extrage beneficii personale.

Iar am adoptat judecata strîmbă a preşedintelui FRF şi am reuşit să-i înţeleg percepţia de sine faraonică, plăcerea de a se vedea numit „preşedintele etern”, ca în Coreea de Nord. „Marele cîrmaci”, „geniul fotbalului românesc”, „el însuşi” sau mai ştiu eu ce.

ADVERTISEMENT

Dar tot era ceva care nu se lega. Însă brusc am intrat pe făgaşul dumiririi pornind de la cunoscuta poreclă de „Naşul” a domnului Mircea Sandu. Ei bine, aceasta nu are nici o legătură cu celebrul Godfather din romanele cu mafioţi italo-americani, ci are un conţinut mult mai prozaic, tipic românesc”, a scris Burleanu pe blogul său.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri