Atac dur la adresa Stelei: “Ce să îmi placă? Că a luat bătaie cu 0-5!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
21/08/2016, 15:38
Atac dur la adresa Stelei: “Ce să îmi placă? Că a luat bătaie cu 0-5!”

STEAUA. Liţă Dumitru, unul dintre foştii mari jucători stelişti, a analizat şi a criticat dur cele mai recente transferuri ale formaţiei roş-albastre. Mai mult, acesta a vorbit şi despre înfrîngerea Stelei în faţa echipei pregătite de Pep Guardiola, scor 0-5.

“Ce să-mi placă la Steaua? Că a luat bătaie 0-5 de la City? Îmi place cînd cumpără jucători de la Astra, ca să nu se mai bată Astra la campionat”, a spus Liţă.

STEAUA. Pentru acest sezon oficialii roş-albaştri au făcut o serie de transferuri. Printre cele mai noi achiziţii se află Boldrin şi De Amorim, doi fotbalişti care au fost pînă acum sub comanda lui Marius Şumudică.

STEAUA. Însă, pe lîngă cei doi fotbalişti cumpăraţi de la Astra, Gigi Becali a anunţat recent că a propus deja o ofertă şi pentru Denis Alibec.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×